Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass. Rummen ligger i en egen separat del av hotellet, Santrian Club Wing, med ett poolområde med en gemensam pool, jacuzzi, solstolar och parasoller samt en lounge. Åldersgränsen för att bo i Deluxerummen är 12 år. Frukosten och Afternoon Tea serveras dagligen i The Beach Front Restaurant nere vid stranden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Deluxerum Plus

Deluxerum Plus med balkong eller terrass. Rummen ligger i en egen separat del av hotellet med ett poolområde med en gemensam pool med solstolar och parasoller. Åldersgränsen för att bo i Deluxerum Plus är 12 år. Frukosten och Afternoon Tea serveras dagligen i The Beach Front Restaurant nere vid stranden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Puri Santrian, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 1-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i olika byggnader och specifik byggnad kan inte garanteras. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35-38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.