Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3210 omdömen
Utmärkt
 
1645
Väldigt bra
 
1050
Bra
 
336
Mindre bra
 
95
Underkänt
 
84

5 senaste omdömen

2023-02-15

av Anders S

Fantastiskt hotell i Sanur

Fantastiskt bra boende. Bra frukost för att vara Bali. Poolerna mycket bra. Läget var fantastiskt alldeles vid stranden. Vattnet är lite grumligt, men hotellet har plockat rent från skräp på stranden Gott om plats med bra solstolar, lite lyx. Vi hade de lite nyare rummen med privat pool, inte club. Dessa rum var mycket rymliga och mycket bra utrustade. (Kanske inte så bra TV-kanaler) annars fantastiskt bra. De på bottenplan kan kännas nästan som om det är poolaccess. Hotellets mat är mycket bra i förhållande till restaurangerna runt i kring. Området är mycket lugnt i princip gjort för sola bada..

 
2019-06-28

av 642pial Västerås, Sverige

Oerhört fint hotell

Vi spenderade 2 veckor här i ett premium delux rum. Nästan allt med detta hotell är bra. Stora fina rum med oerhört bekväma sängar. Välsmakande och rejäl frukostbuffé. Väldigt vacker trädgård och fina pooler. Läget med egen beach är ett klart plus liksom maten på restaurangerna. Rent och snyggt på hela området och trevlig personal. Det enda man kan ha åsikter om är priserna i restauranger och barer som är betydligt högre än om du letar upp en restaurang på gatan utanför. Fördelen med ett premium delux rum som är dyrare än andra rum är att endast boende i dessa kan nyttja poolen i anslutning till den hotellbyggnaden. Värt pengarna tyckte vi men vi upplevde inte att rummet i sig utmärkte sig särskilt. Det är stort, 50 kvm, men du bor förmodligen lika fint i ett vanligt delux rum. Om du bokar premium delux så se till att få ett rum på nedre plan vilket ger lite av direkt pool access.

 
2019-04-22

av 305sofia_

Fantastiskt!!

Vistelsen började med ett varmt välkomnade, redan där sattes standarden. Vill du ha ett lugnt och avslappnat hotell med fantastisk miljö, då har du hittat rätt. Väldigt personlig och ödmjuk personal som fick en att känna sig som hemma. Vi trivdes så himla bra här.

 
2019-02-12

av 262almas

Mysigt och rogivande hotell

Jag o en kompis tog en vecka på detta vackra hotell och tog lite ”semester från semestern”. Det behövdes verkligen, hotellet var väldigt mysigt och modernt, man blev väl omhändertagen av personalen och frukostbuffén var jättegod! Rekommenderar verkligen att bo här när man besöker Bali då det är ett lugnare område:)

 
2018-06-18

av PaavoP22

Härligt genuint balinesiskt hotell med fantastisk personal.

Rent och snyggt hotell , med personal som alltid vill ge bästa service. Maten på hotellet håller hög klass , frukosten ger en bra variation. Mysigt att sitta vid beachrestaurangen och äta lunch i skuggan. Det finns 3 olika boende typer på hotellet.Ett bra alternativ för varje plånbok. Ett favorit hotell som du gärna återvänder till i Sanur !