Rumstyper på Merusaka Nusa Dua

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 48 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrum med poolaccess till en gemensam pool från markterrassen. Terrassen är smal med plats för två stolar och ett bord. Stege ner i den gemensamma poolen. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Tvårumsvilla med privat pool

Tvårumsvilla med en avskild markterrass med privat pool. På terrassen finns loungemöbler och solstolar samt en stege ner i poolen. Genom en dörr har du access till en gemensam River Pool. Sovrum och vardagsrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Coffesso kaffemaskin. Bluetooth-högtalare. En tv med internationella kanaler i varje rum. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 157 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.