Kundomdömen om Merusaka Nusa Dua

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2296 omdömen
Utmärkt
 
1321
Väldigt bra
 
587
Bra
 
183
Mindre bra
 
94
Underkänt
 
111

5 senaste omdömen

2023-05-25

av 660dbc Gnesta, Sverige

Bra hotell i bra område

Jätte fina rum. Gigantisk säng. Bra med 4 st resturanger på hotellet. Jättetrevlig personal, dock några i personalen som hade svårt med engelska språket. Fina pooler, dock är dom bara upp till 1,4m djupa.(undantaget poolen under hopptornet. Mycket sopor på stranden och i grundaste vattnet som blåser in från havet.

 
2019-08-12

av mikaelr434 Bromma, Sverige

Resort med fint läge på fin strand

Vi bodde 13 nätter på denna resort i deluxrum och standard på rummet mycket bra speciellt badrummet som bjöd på både regnduch och stort badkar. Samtliga restauranger har mat av hög kvalitet och engagerad personal som gör det lilla extra. Frukostbuffén stor och varierad. På strand finns gott om mycket bekväma solstolar och det krävs ingen reservation av solstolarna. Bar och lunchservering erbjuder även service på stranden som kanske inte helt lever upp på 5 stjärnigt resort lite för dålig uppmärksamhet. Två fina pooler varav den som ligger närmast stranden även har ett hopptorn! Gymmet litet men fullgott för enklare träning. Stort plus för focus på renhållningen på både hotell och strand. Här skulle vi kunna tillbringa fler semestrar och rekommenderar därför Inaya Putri Bali

 
2019-07-03

av Claes67 Vellinge, Sverige

Stort men hög servicenivå

Hotellet är stort, men vi bodde i ett rum med poolaccess, där var det väldigt avkopplande och tyst och man blev inte störd av en massa oljud. Rummen är fina och fräscha. Servicenivån är otroligt hög hos all personal. Dock är frukostmatsalen väldigt stor och det innebär att det blir mycket oljud och sorl i samband med frukost. Ett tips är att sätta sig i skuggan på terassen mot poolen som är betydligt lugnare. Stranden är väldigt fin med härliga solstolar samt restaurang nära stranden. Vi påbörjade vår Bali resa här i 6 nätter, vilket kändes bra för att komma ner i varv.

 
2019-02-19

av Stenungsogarden Stenungsund, Sverige

Härlig beach

Stort fint och lyxigt hotell. Snyggt, rent och sköna sängar. Flera pooler och nära till stranden. Kort promenad till shopping och fler restauranger. Underbar plats för avkoppling på högsta nivå. Rekommenderas☀️

 
2018-10-02

av Magnus L Stenungsund, Sverige

Väldigt bra!

Bodde i "direct access pool-rum" som va jättefint. Stor och fin trädgård, bra restauranger och frukost, väldigt hjälpsam personal! Det enda lilla negativa jag kan komma på var att AC lät en del. Annars var allting toppen!