Middag på Mondo-hotell

Mondo Food & Beverage

På våra Apollo Mondo Family Resorts kan du alltid njuta av vällagad mat på din semester. Mondo Food & Beverage – ett helt unikt koncept med betoning på god och hälsosam mat. Barnen har självklart en egen buffé att välja läckerbitar från. 

Hälsosam mat på Apollo Mondo

God och hälsosam mat

Tanken med Mondo Food & Beverage är att hela familjen ska kunna äta vällagade och hälsosamma rätter, och om du följer en speciell diet eller har någon allergi ska det vara lätt att hitta rätt. Barnen har en specialkomponerad meny och du får också chansen att stifta bekantskap med det genuina lokala köket. 

Mondo Café på hotell Mythos Beach Resort på Rhodos

Välkommen till Mondo Café!

Apollos kaffe- och juicebar Mondo Café är en oas i oasen – en plats för hela familjen att hänga på och unna sig det där lilla extra. Cafépersonalen är upplärda i konsten att få till den perfekta latten, och hur man tar fram ett specialkaffe för kräsna smaklökar. Såklart kan du också köpa äkta grekiskt kaffe, cappuccino, espresso, olika sorters nypressade juicer, yoghurt, lokala bakverk och glass med tillbehör. Caféet bär den välkände inredaren Jon Eliasons signum. 


Alla Apollo Mondo Family Resorts

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende