Ilidi Rock

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Ilidi Rock – ett fint och strandnära lägenhetshotell på Tilos. Hotellet klättrar tillsammans med Bougainvillean uppför berget, och från alla rum är det en vacker utsikt över havet. Hotellet har ett bra läge, nära båda strand och centrum.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Enrumslägenhet för 2 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt, utsikten, lägenheten, miljön, madrassen i sovrummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 129 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från Ilidi Rock är det bara en kort promenad in till Livadias centrum, och en liten strand finns direkt vid hotellet, det är stenig strand med plattformar som man badar från. Vid havet finns solstolar och parasoller att låna för hotellets gäster. Bar som serverar enklare rätter dagtid.

Wifi ingår på hela hotellområdet. Kostnadsfri parkering (i mån av plats).

Hotellet är beläget i utkanten av Livadia i ett vackert naturområde. Hotellet består av flera mindre byggnader och det finns många trappor och nivåskillnader inom, och utanför, hotellområdet. Ca 300 meter till Livadia beach, en stenstrand med klart vatten.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Bra att veta

Badskor rekommenderas.

Alla hotell, Tilos

Eleni Beach

På Eleni Beach bor du nära stranden på ett gemytligt och väl omhändertaget litet hotell. Omgivningarna är lugna och du kan njuta av den vackra utsikten över havet.

Livadia Beach

Livadia Beach är ett lugnt och stilla lägenhetshotell med trädgård och havsutsikt. Livadias fina klapperstensstrand finns precis utanför och restaurangerna i centrum ligger inom promenadavstånd.

Apollo Tilos

Mitt i pittoreska Livadia på Tilos, ligger charmiga lilla hotell Apollo. Med sina tolv lägenheter är atmosfären varmt välkomnande och familjär. Från hotellet är det ett stenkast till såväl stranden com centrum av Livadia och hamnen.

Olympus

Res till Tilos och bo i hemtrevliga lägenheter på hotell Olympus. Härifrån är det gångavstånd till den fina stranden och hotellet ligger centralt vilket betyder att du kan enkelt kan kombinera lugn och ro med folkliv.

Elli Bay

Elli Bay ligger direkt vid havet i Livadia på Tilos. Här bor du på ett hotell i klassisk grekisk stil med vitkalkade väggar och blå fönsterkarmar. Närhet till tavernor och supermarket om du vill laga dig något enklare mat i lägenheten.

Irini Tilos

I en lummig trädgård och nära en liten stenstrand i utkanten av Livadia på Tilos hittar du det charmiga hotellet Irini, ett hotell för alla över 12 år. I trädgården ligger hotellets pool och från hotellet är det bara några minuters promenad in till centrum, där det finns ett mindre utbud av restauranger och butiker.