Casa Blue

Casa Blue är litet hotell där du har lagom promenadavstånd till både stranden Megali Ammos och alla grekiska tavernor, restauranger, butiker vid hamnen i pittoreska Skiathos stad.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Deluxerum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Casa Blue är ett fint familjeägt hotell i Skiathos stad. Hotellet bjuder på grekisk gästvänlighet och närhet till allt runt Skiathos stad, stränder och ett rikt utbud av tavernor och barer men det finns inga faciliteter på hotellet.

I frukostrummet äter du av frukostbuffén som dukas upp varje dag.

När går du till stranden kan du kika in till bagaren eller på något café för att köpa med dig något till stranden. Mot kvällen till kan du söka dig ner mot stadens hamn och upptäcka det goda grekiska köket på stans tavernor.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Skiathos Stad

Meltemi Skiathos

På hotell Meltemi Skiathos har rummen har utsikt över havet. Hotellet är fint och med närhet till hamnen i stan. Till den gamla stadsdelen har du bara en kort promenad.

La Piscine

Välkommen till La Piscine, ett hotell endast för gäster över 16 år. Hotellet har ett fantastiskt läge med en kortare promenad från Skiathos stad. Hotellet ligger i ett fridfullt område med en stor pool, restaurang och vinbar. Koppla av vid poolkanten, ät något gott i restaurangen eller upptäck butikerna och restaurangerna i hamnen.

Alkyon Skiathos

Alkyon är centralt beläget i Skiathos stad, nära hamnen och en kort promenad till gamla stan. Härifrån har du bara fem minuters promenad till affärer, barer, restauranger och det livliga nattlivet. På hotellet finns en trevlig takterrass som erbjuder en slående utsikt över havet och småbåtshamnen.

Stellina

Stellina bjuder på ett fint poolområde i lugna omgivningar. Här väntar lata dagar och promenader in till Skiathos stad. Stannar du kvar på hotellet finns det både en bar och en lunchrestaurang.