Rumstyper på Santo Miramare Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationalla kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22-26 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkelköksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-28 kvadratmeter
Antal personer: 1-3 personer

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjrummet består av två sovrum med förbindelsedörr. Ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett sovrum med möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong eller terrass. Öppen planlösning mellan sovrum och vardagrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i en bäddsoffa. Kylskåp. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 27-28 kvadratmeter
Antal personer: 2-4 personer.