Villa Eleftheria

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Villa Eleftheria ligger i den vackra byn Perivolos på Santorinis sydostkust. Hotellet erbjuder bekväma lägenheter, några i den vitkalkade stilen som är typiska för ön. Här kan du koppla av vid det lilla poolområdet eller spendera dagarna nere vid den svarta lavastranden. I Perivolos har du nära till både tavernor och barer.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Enrumslägenhet i etage för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 250 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Villa Eleftheria består av flera lägre byggnader som är byggda i traditionell grekisk stil. Hotellet passar dig som vill koppla av på semestern, men samtidigt ha nära till trevliga tavernor, stranden och dess aktiviteter.

På hotellet finns en mindre utomhuspool med solstolar och parasoll där du kan koppla av och kanske läsa en god bok. Blir du sugen på något svalkande att dricka finns det också en poolbar. Dessutom har du nära ner till den svarta lavastranden om du hellre badar i havet.

Hotellet har en lounge med bar och ett litet café. Dessutom finns det även en snackbar/deli, som serverar enklare rätter.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis parkering.

Byarna Perissa och Perivolos delar samma långa lavastrand och på Perivolos del, den södra änden, är det mer livat med olika vattensporter och strandbarer. Stranden består av varm lavasand och fast botten, vattnet här är väldigt klart.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.