Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass eller med markterrass. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng alternativt en dubbelsäng och en enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enrumslägenhet i etage med 4 ord. bäddar

Enrumslägenhet i etage med balkong eller terrass. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum med minikök, ett badrum och möjlighet med en bäddsoffa för två personer. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer.

Enrumslägenhet med 3 ord. bäddar

Enrumslägenheter med balkong eller terrass eller med markterrass. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng alternativt en dubbelsäng och en enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca18 kvadratmeter.
Antal personer: 3 personer.

Renoverad enrumslägenhet

Renoverad enrumslägenhet med balkong eller terrass samt begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. Två enkelsängar eller en dubbelsäng alternativt en dubbelsäng och en enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.