Rumstyper på Iliada Odysseas Resort

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong eller terrass. En trappa upp finns ett loft med en dubbelsäng. Öppen planlösning mellan våningarna. På entréplan finns möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.