Kundomdömen om Iliada Odysseas Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 21 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Litet och fridfullt
-

Bekräftad gäst: 2024-06-22


7 av 10

+
Nära till stranden.
-
Kändes lite halvslarvigt. Löst handtag på rumsdörren, toaringen lös, takduschen alldeles ärgig grön såg otrevligt ut. Saknade stolar i rummet fanns bara en.

Bekräftad gäst: 2024-06-15


9 av 10

+
Personalen är bemötande och trevliga, lägget är också bra för den som vill vara nära stranden.
-
Allmän dåligt skick, och salt vatten från kranen är inte heller bra.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


2 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal i reception samt närheten till havet.
-
Väldigt lyhört såväl inom byggnaden såväl som utifrån hotellets innergård och pool-område. Väldigt varierande attityd från hotellpersonalen visavi gästerna. Eftersatt fastighetsunderhåll. Saknas krokar och avlastningsytor i badrum, förvaring i rum, samt torkställning för badkläder etc. på balkong.

Bekräftad gäst: 2024-05-25


7 av 10

+
Frukosten och läget.
-
Bättre städning.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Frukosten o poolområdet toppen. Nära till allt från hotellet.
-
Moppa golvet oftare o städa badrummet oftare.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Närheten till stranden. Två poolområden i hotellet.
-
Saknades lite smårätter i hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-07-15


1 av 10

+
Frukost
-
Den ska städas och renoveras! Mögel överallt på flera rum!!! Vidrigt!!!

Bekräftad gäst: 2023-06-17


3 av 10

+
Ni snackar om 4 stjärnor på hotell, vi skulle vi ge det 2 !!!
-
Mögel, läckande kranar, AC funkade från och till ( mest från ). Inget fungerande Internet.

Bekräftad gäst: 2023-06-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard

0% av resenärerna rekommenderar

10 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
1
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-06-18

av Anita C

Smutsig hotel

Mycket smutsig hotel! Förmodligen den har ej städats! Mögel i badrummet! Luktade mycket illa,dammigt, massa smutsiga fläckar på kaklet i badrummet. Det kändes äckligt och sova och vara där.Har aldrig sett smutsigare hotel. Det behöver inte vara lyx men det borde vara rent! Jag är helt övertygad att rummet har ej städats och man bara byte handdukar. Vidrigt! Jag skulle aldrig rekommendera detta hotell till ngn.Den måste renoveras och den ska vara ren !!!

 
2023-09-14

av sand865 Le Pontet, Frankrike

Hôtel agréable et confortable.

Nous avons séjourné dans cet hôtel lors de notre séjour à Santorin. Il est à 300m de la plage noir, d’un arrêt de bus et des restaurants. Ce qui est top. La chambre ainsi que la salle de bain sont spacieuses, le lit est confortable. Le personnel est très gentils et à l’écoute. Le bar de l’hôtel est ouvert jusqu’à minuit et on y trouve de supers cocktails, merci à Yannis qui s’est bien occupé de nous. Les 2 espaces piscines sont agréables, il y a même 2 jacuzzi non chauffé mais merci car il fait chaud la journée donc bien plus agréable.

 
2024-05-25

av 204fayl Dumfries and Galloway, Storbritannien

Great hotel in Santorini

Stayed here for 4 nights. Check in quick and easy. Room was lovely and clean. Fresh towels and room cleaned every day. Breakfast was a good mix continental, cooked. Tea/coffee/fruit juice which set us up for the day. Restaurants and bars on the beach as well as in Perivolos itself. Couple of shops nearby and bus stops to Thira just along the road. We got the bus once but then hired a quad which was a lot quicker and allowed us to see other smaller parts of the island. Nothing too much for the staff, we tried for a late check out due to our flight time but unfortunately our room was required. Suitcases stored and reception and a small shower room beside the pool. Great small hotel away from the business of Thira and Oia. 10/10 would recommend!

 
2023-09-11

av sstergianis Oshawa, Kanada

Nice hotel

Clean and close to the beach resort. The staff a very nice and always willing to and any questions. The breakfast and coffee are not great, you can find something to eat but may not be satisfied. You can walk and get a good coffee with 5-10 minutes. The beach is a two minute walk and there are an abundance of restaurants close by. I would come back.

 
2023-06-14

av J8773WVshirleys

Couldn’t fault it Great value location etc.

What a fabulous little gem of a hotel. Great value for money Great location 300 mettes from the beach from where they are plenty of sunlounger & bars. We have been here the days and have another week. Rooms are spotless clean towels every day Beach towels included. It appears to be 2 hotels brought together and recently refurbished 2 pools and a children’s paddling pool with a bar. Breakfast is self service with hot and cold food, great variety and freshly baked/cooked. Plenty of sunbeds! Love it!