Aegean View (Santorini)

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Aegean View ligger i byn Kamari, på östra sidan av Santorini. Hotellet har ett lugnt läge uppe på kullarna, vid den antika staden Thera. Här finns både pool och barnpool, samt närhet till den svarta lavastranden.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-4 personer. Enrumslägenheter i etage för 2-4 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer. Juniorsviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 335 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aegean View ligger nära centrum i byn Kamari och ändå i ett lugnt område, uppe på kullarna, vid foten av den antika staden Thera.

På hotellet finns ett litet poolområde med pool och separat barnpool, samt solstolar och parasoller. Här finns också en snack/poolbar om du vill svalka dig med en dryck eller stilla hungern med något enklare. Havet och den härliga svarta lavastranden ligger bara en kort promenad bort.

I byn Kamari ligger den långa stranden med vulkanisk sand och kristallklart vatten. Här ligger också flera restauranger, kaféer och butiker. Aegean View ligger ca 4 kilometer från Santorinis internationella flygplats och ca 9 kilometer från Fira, öns huvudstad. Hyr en bil och passa på att utforska öns alla små byar och badvikar på egen hand.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.