Rumstyper på Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Vattenkokare samt kaffe och te. Minibaren på rummet som fylls på dagligen med två flaskor vin, 2 burkar/flaskor öl, två burkar/läsk, två burkar juice och en flaska vatten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong. Rummen ligger i hotellets annex-byggnad. Ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng i sovrummet och möjlighet med tre extrabäddar i tre bäddsoffor. Vattenkokare samt kaffe och te. Minibaren på rummet som fylls på dagligen med två flaskor vin, 2 burkar/flaskor öl, två burkar/läsk, två burkar juice och en flaska vatten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: Ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger på våning 8-9. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Vattenkokare samt kaffe och te. Minibaren på rummet som fylls på dagligen med två flaskor vin, 2 burkar/flaskor öl, två burkar/läsk, två burkar juice och en flaska vatten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Sviter

Sviter med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med möjlighet till två extrasängar i två bäddsoffor. Vattenkokare samt kaffe och te. Minibaren på rummet som fylls på dagligen med två flaskor vin, 2 burkar/flaskor öl, två burkar/läsk, två burkar juice och en flaska vatten. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: Ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.