Kundomdömen om Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 167 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Städningen klockrent varje dag. Havet med solstolarna som ingick gott om solstolar.
-
Hissarna var röriga och ofta upptagna.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


9 av 10

+
-
Högre solsängar

Bekräftad gäst: 2023-10-15


6 av 10

+
-
För mycket folk, sen var det släta betong plattor på en del ställen runt poolområdet som var hala som f.. halkade själv på en, som många andra.

Bekräftad gäst: 2023-09-27


9 av 10

+
Bästa maten och full service program vi haft på ett all inclusive hotell ! Verkligen heltäckande all inclusive! Generellt bra personal. Bra entertainment team. Aldrig tråkigt. Bra med olika tema restaurager. Bra spa.
-
Dålig service från personalen på tema restaurangen "grilled fish & meat". Behöver minska bullret mellan korridorer och hotell rum. Byta ytterdörrarna? Dom gamla solstolarna behöver bytas ut till den nya modellen.

Bekräftad gäst: 2023-09-27


7 av 10

+
-
För mycket ljud, underhållning mest för yngre. Matsalen stor och opersonlig. Hög ljudnivå.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-21


6 av 10

+
Personal mycket samarbete hotel läget mycket bra
-
Den hotel mycket stor o mycket folk på stranden det finns ingen toalett o ingen rum om man vill byta kläder ingen restaurang då måste lämna stranden o gå till sitt rummet för att använda toaletten o om man vill gå till lunch måste lämna stranden. Bästa att minstone att finnas et toalett o med näre resturang så man bli inte tvingad att lämna stranden. MVH

Bekräftad gäst: 2023-09-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-14


10 av 10

+
Personalen
-
Maten är litet ensidig

Bekräftad gäst: 2023-09-13


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2062 omdömen
Utmärkt
 
1108
Väldigt bra
 
477
Bra
 
258
Mindre bra
 
108
Underkänt
 
111

5 senaste omdömen

2023-10-26

av Ann P

Mycket nöjd! Vi kommer åter.

Andra resan i år till Rhodos och samma hotell. Vi är enormt nöjda. Fina rum, sköna sängar och bra städning. Mycket trevlig serviceinriktad personal. Välstädat och rent överallt. Många restauranger med extremt god, variationsrik och vällagad mat. En riktig smakupplevelse varje gång man stoppade något i mun. Ren handduk till solstolen hämtas på Spa. Gott om solstolar kring alla poolerna så man blev aldrig utan. God mat i restaurangerna vid poolområdet. Räknade till minst 22 olika smakupplevelser som ändrades under dagen. Finns 4 st tema restaurangerna som bokas i receptionen. Mycket god mat. En gångtunnel direkt från hotellet till stranden. Gratis, dryck, smörgåsar och frukt samt solstolar. Hotellet erbjuder många trevliga aktiviteter varje dag. Vi återkommer hösten 2024 med barn, barnbarn, mor och far!

 
2023-09-29

av Liselotte K

Avkopplande semester frånsett mycket stökig matsal..

Stort fint hotell. Rent och fräscht. Maten god och massor att välja på. Dock ej 5 stjärnig standard på maten. Otroligt slammig matsal kaos med allt folk. Borde gå att hanterad disken utanför matsalen och att installera ljuddämpande tak. Terrassen där man kan sitta ute och äta skulle kunna vara 4 gånger så stor. De 4 ala carte restaurangerna var under all kritik och mest för syns skull. Måste förbokas och det är fullt hela tiden. Maten i små rätter som kommer in i snabb takt och smakade ingenting… lagade i samma kök där poolbarerna finns. Kändes mest som lockbete att fördela ut alla gäster.. Skippa dessa helt och låt folk äta här av en trevlig buffé som kanske kan ha olika tema i stället? Poolområdet stort och välskött. Dock är solsängarna skruttiga och dåliga och behöver bytas ut. Finns dock alltid plats trots mycket folk. Vi hade ett rum för 5, family suit, och där var dubbelsängen jätteskön en riktig säng de andra 3 var som stenhårda britsar utan bäddmadrass.. kuddarna otroligt stoppade så man får ont i nacken. Rummet med 3 sängar i har inga sängbord eller möbel för att umgås och inga sänglampor, rummet känns inte färdigt.. AC strular och möblerna på balkongen är skruttiga. För lite med en toalett för 5 personer. Annars var rummet stort och städningen är väldigt bra. Lätt stopp i avloppet. Långt att gå till annexet för de som är äldre. Mycket trevlig beachbar där man kan hämta dricka. Receptionen på hotellet är liten och ser inte välkomnande ut. Mannen i stort skägg i receptionen var dock den mest trevliga och hjälpsamma hela vistelsen. Vi hade överlag en bra vecka på detta hotell med flera förbättringar kan göras.

 
2023-07-16

av Packing H Ängelholm, Sverige

👍👍

Ett väldigt bra hotell med bra mat och goda drinkar. Det som höjer hotellet mest är dock animationsteamet som gjorde varje dag roligare. Minibaren fylldes på varje dag och städerskorna städade vårt rum varje dag.

 
2023-06-30

av 560johanw Kiruna, Sverige

Potential men inte 5 stjärnigt hotell

Snyggt och fräscht hotell med trevlig service och god mat med stort utbud. Egen strand med gratis solstolar och parasoll med en liten strandbar. A la carte restauranger för att få lite mysigare kvällsmiddagar i en riktig restaurang. Man kunde även sitta ute i huvudrestaurangen men är fortfarande lite mer matsalskänsla såklart. Kylskåpet på rummet fylldes på dagligen med dryck, läsk, vatten öl och vin, superbra! Detta anser jag dock ett hotell som har potential att bli bättre men absolut inget 5 stjärnigt hotell, kanske 3 om jag skulle betygsätta detta. Bott på flera olika 5 stjärniga all-inclusive hotell i grekland varav det innan detta var Euphoria på Kreta, detta hotell är långt ifrån och går egentligen inte alls att jämföra. - Det absolut största minuset, INGET LÅS på de offentliga toaletterna! och glasdörrar på det som man inte ser igenom om något är där, folk öppnar dörren när man är på toa och en själv lika så, aldrig varit med om detta. - Lyhördheten från korridorerna till hotellrummet, är som att någon är inne i hotellrummet, ingen isolering alls. - En i mitt sällskap var mjölkproteinallergiker, det fanns ett visst utbud av mat och hyfsat bra märkning på det utan mjölk men väldigt magert utbud och ganska tråkig mat. Efterrätten var varje dag endast jello som mjölkfritt alternativ... - Drinkarna var goda men minimalt med alkohol och supersmå. Man fick beställa 3st direkt för att få en hel drink och knappt alkohol i dem tyvärr. Det sparades även på toalettpapper och fick gå och hämta mer flera gånger. Detta ska inte behövas på ett 5 stjärnigt hotell. - Det paxades solstolar som de brukar göra på hotell och detta hotell gör inget åt det. Vid 08 är dem allra flesta solstolarna upptagna. - Fint med egen strand men för att bada krävs tofflor då det inte är sand utan 100% sten och blir djupt direkt så inte så roligt att bada i havet. Strandbaren har öl på kran men ingen övrig alkohol eller drinkar. Då var de vatten eller läsk som fanns.

 
2023-06-08

av Loppis2021

Fint och fräscht hotell

Mycket fräscht och välskött hotell. Fina rum och badrum. Stort poolområde och avgiftsfria solstolar på stranden. Stort utbud i restaurangen och maten fylldes ständigt på. Busshållplats alldeles utanför hotellet som underlättar resor både in till Rhodos stad och söder ut på den fina ön.