Rumstyper på Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibaren på rummet ingår - fylls dagligen på med vin, öl, läsk, juice och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Rummen ligger i hotellets annex-byggnad. Ett sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng i sovrummet och möjlighet med tre extrabäddar i tre bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibaren på rummet ingår - som dagligen fylls på med två vin, öl, läsk, juice och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger på våning 8 och 9. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibaren på rummet ingår - fylls dagligen på med vin, öl, läsk, juice och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Svit

Svit med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med möjlighet till två extrasängar i två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibaren på rummet ingår - fylls dagligen på med vin, öl, läsk, juice och vatten. Vattenkokare samt kaffe och te samt en Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.