Afandou Mare

Välkomna till hotell Afandou Mare på Rhodos östkust. Här kan hela familjen få en rolig och avkopplande semester. Hotellet som ligger på gångavstånd från stranden och centrum har en mysig liten trädgård där poolen är den självklara mittpunkten.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2personer/1-3 personer. Superiorrum 1-2 personer/1-3 personer. Deluxerum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 900 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Afandou Mare har ett poolområde med en pool omgiven av solstolar och parasoller. En snackbar med drycker och enklare rätter i närheten av poolområdet.

Hotellets restaurang, som serverar frukost och middag från en traditionell grekisk meny går sömlöst över i ett mysigt barområde där det är dagligen är en liten happening vid solnedgången och en kväll i veckan underhållning av DJ:s.

Delar av hotellet är renoverat, andra uppfräschade under vintern 2024. Ca 350 meter till hållplatsen för lokalbussen som kan ta dig norrut mot Rhodos stad eller söder ut mot Lindos. Promenadavstånd till Afandoustranden. Avstånd till centrum avser Kolymbia, ca 900 meter.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach är med sitt utmärkta läge på stranden, sin trädgård och generösa poolområden, ett av våra bästa Mondo Family hotell. Lägenheterna och rum är smakfulla och välutrustade. Utbudet passar alla med sport- och träning, barnklubb, simskola och möjlighet till morgonyoga, en power walk på stranden eller lugnet vid vuxenpoolen. Mythos kök inkluderar både det grekiska köket och internationella rätter och smaker, vegetariskt, specialkost och en fin barnbuffé.

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flera härliga pooler, några vattenrutschkanor för såväl barn som vuxna, och All Inclusive ingår i priset. Låter inte det som ett toppenupplägg för en härlig familjesemester?

Kolymbia Bay Art Hotel

Vuxenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nära stranden och på promenadavstånd från centrum av Kolymbia. I hotellets restaurang kan du njuta av smakerna från det grekiska köket där de lokala producenterna och säsongen får bestämma innehållet på dagens meny. Luta dig tillbaka i en bekväm loungesoffa och lyssna på skön musik innan det bjuds på lite rockigare musik framåt kvällen. Hotellet har en åldersgräns på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos genomgår en renovering under vintern och välkomnar dig och familjen till en ny och uppdaterad version sommaren 2024. Detta All Inclusive-hotell ligger nära både stranden och centrum, men allt du behöver finns på hotellet - så stressa av och koppla på semesterläge. Välkommen!