Castelli

Personalen på hotell Castelli får dig att trivas från första stund. De visar vad äkta grekisk gästfrihet innebär och serverar frukost varje morgon baserad på lokala produkter. Här bor du i enkla rum men servicen och läget ger valuta för pengarna.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 9 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Från hotell Castelli på Patmos har du en fantastisk utsikt över hamnen i Skala. Hotellet är enkelt och bekvämt. Här finns ett litet poolområde med gratis solstolar på solterrassen. Gratis wifi på hela hotellet. Gratis parkering erbjuds för den som hyr bil. Ca 1 kilometer till sandstrand där solstolar och parasoller finns att hyra och ca 350 meter till centrum med små tavernor och kaféer. Lokal trafik.

Måltider

Frukost ingår.

Alla hotell, Patmos

Skala

Välkommen till familjära hotell Skala mitt i Skala centrum på den härliga ön Patmos. På hotell Skala kan du njuta av moderna faciliteter och en underbar utsikt över Egeiska havet. Här finns en stor pool och stranden ligger bara en kort promenad bort. Från hotellet kan du snabbt och enkelt ta dig till många lokala sevärdheter.

Sunset (Patmos)

Välkommen till hotell Sunset som ligger mitt i byn Skala, nära stranden Agios Theologos. Hotellet ligger inbäddat i grönska och härifrån har du nära till öns alla sevärdheter. Frukost serveras i den lilla baren i den trevliga trädgården.