Rumstyper på Blue Waves Resort

Enrumslägenhet

Enrumslägenheter med minikök som har kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumsvilla

Fina trevåningsvillor med 5 ordinarie bäddar fördelade på två sovrum och tre extrasängar. Det ena sovrummet ligger delvis i nedsänkt markplan. Fint kök med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och bra köksutrustning. Tvättmaskin. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 5-8 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenheter som har ett sovrum med en dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum/minikök med en dubbelsäng. Kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 4 personer.