Kundomdömen om Blue Waves Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Underbar utsikt
-
Oj.. mjukare säng kanske 🙂

Bekräftad gäst: 2021-08-30


9 av 10

+
Det var rent och fräscht, utrustad med allt man kunde behöva, och fin miljö.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-23


10 av 10

+
Daglig städning, renoverad och fräsch rum, trevlig personal, charmig utsikt direkt framför havet, mysigt balkong, man hittar alla utrustningar som man behöver i köket och alla var nya. Perfekt hotell. Samt AC som gör en härligt vilostund.
-
Ett bredare meny i hotells resturang.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


10 av 10

+
Läget Servicen Alla så trevliga Vackert och välskött Pool, trädgård, hav och vacker utsikt från balkongen Sköna solstolar
-
Se till att regler följs i poolen. För mycket skrik och stoj och vattenleksaker så det blir ingen riktig ro.

Bekräftad gäst: 2021-08-09


8 av 10

+
Trevligt bemötande, fint läge
-
Pool/bar område tydligen öppet för allmänheten enligt personalen vilket inte stod på er hemsida. Besviken då poolområdet togs över med en hel del av icke turister med massa barnskrik och flams.

Bekräftad gäst: 2021-07-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

20 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
3
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2011-06-07

av Masenlars

För den som vill ha lugn och ro...

Ett hotell som erbjuder ett härligt lugn. Okey, det är en bit att gå (ca. 2km fram o tillbaka) om du vill ha färskt bröd till frukosten, men annars, är det ett lugnt läge du vill ha så då ska du boka här. 2st bra tavernor finns inom rimligt avstånd från hotellet (dock ingen frukost). Personal finns på plats mellan 9 &17 då kan du köpa förfriskningar i den enkla baren. Driksvatten på flaska kostar inte mer här än på Supermarket 1km därifrån, och det är bra. Att sitta på balkongen med havet brusande ett stenkast ifrån dig med en Myhtos i handen och en god bok, ja vad säger man, SEMESTER. Blir du varm i solen, ta dig ett svalkande dopp i den relativt enkla men fräscha poolen och du är dig själv igen.

 
2010-09-18

av mathevi Agios Isidoros, Grekland

Bra hotell med Bra serice och Trevlig personal

Nice! Värt att testa för dig som gillar lugnet , Trevlig personal Bra läge för dig som gillar att ta en joggingtur och nära till en par Bra tavernor.

 
2010-06-20

av Hans137 Hans137

Här bor du väldigt lugnt vid havet i ett litet och fint hotell.

Ett härligt litet hotell som är tämligen enkelt. Ligger precis vad havet men fem minuters promenad till närmaste strand, en strand som är fantastisk med rund småsten. Havet vid hotellet går dock utmärkt att bada och snorkla i. Lugn omgivning med grekiska får och olivträd runt knuten. Två bra tavernor finns ett hundratal meters avstånd. Ca tio minuters gångavstånd till närmaste mataffär som är av mindre karaktär men med ok sortiment. Närmaste större samhälle där läkare/polis/stormarknad finns heter Plomari är ca 4,5 - 5km bort och att gå dit tar mellan 45 minuter och 1h. Taxi är dock billigt. Bara tio rum i hotellet gör det väldigt lugnt och personligt och poolen är sällan använd av mer än ett par personer. Prisvärd poolbar, dock lite knapert matsortiment.

 
2019-09-24

av Ragazzo01 Ostra, Italien

Super location, endless pool, very friendly staff

During my island trip i was looking for a place around Plomari. Found Blue Waves accidentally and totally in love with the place. Located outside turbulent Plomari, still close to several restaurants. Very nice and clean room, very helpful and friendly staff - Maria helped a lot

 
2019-09-18

av Jan Erik N Oslo, Norge

Exellent hotel!

Modern and clean rooms. Nice bar by the pool that serves small dishes and good drinks.Good location if you want a relaxing holiday. Agios Isodores beach is a 5 minutes walk away. Staff is outstanding! Maria is fantastic!