Avra Imperial

Avra Imperial är ett elegant hotell intill stranden i pittoreska Kolymbari på Kreta. Ett stort poolområde, den vackra stranden, många restauranger och lyxigt spa är bara några av anledningarna till varför hotellet bjuder på en bekväm semester. Boka ett deluxerum med havsutsikt för att njuta av vyerna direkt från rummet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 2-3 personer. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 2-4 personer, varav 2 barn. Deluxesvit för 2-4 personer, varav 2 barn. Deluxesvit med privat pool för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket behagligt ställe även om det har några år på nacken. Några riktigt härliga medarbetare, hj...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1969 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Avra Imperial är ett högklassigt hotell i pittoreska omgivningar i Kolymbari på Kreta. Designen är inspirerad av den gamla minoiska arkitekturen och kombinerar elegans och komfort.

På hotellområdet finns det tre pooler och två pooler för barn, omgivna av vackra palmer. Svalkande drycker kan du köpa i poolbaren Aurora Pool Bar. Intill hotellet ligger stranden som fått EU:s Blue Flag för rent och klart vatten. Vid stranden ligger Blu Beach Bar som serverar snacks och dryck. Solstolar och parasoller erbjuds utan kostnad både vid poolområdet och stranden.

Hotellet erbjuder flera restauranger; bufférestaurangen Basilico med utsikt över poolen, den asiatiska restaurangen Blue Dong Restaurant, den italienska restauranger Al Fresco Restaurant, medelhavsrestaurangen Taverna Origano och den autentiskt grekiska restaurangen Xatheri restaurant. Den nya eleganta strandrestaurangen Avra Seaside erbjuder en mängd kulinariska upplevelser som huvudsakligen är medelhavsinspirerade, kombinerat med smaker från hela världen. Här finns även ett brett utbud av lokala och internationella viner. Njut av en god drinkar, härlig musik och den underbara havsutsikten. Vill du lyxa till det lite extra med din partner eller vän erbjuds "private dining" på vackra platser runt om på hotellet. Loungebaren Le Bar serverar drinkar och kaffe bland avslappnade ytor.

Vill du träna finns ett modernt gym med utrymme för aerobics. Gymmet har en åldersgräns på 14 år och bokning krävs. Hotellet har två tennisbanor. Besök hotellets spa Luxury Spa by Apivita för skön avkoppling. Här finns en uppvärmd inomhuspool, hydro massage, jacuzzi, ångbastu, bastu och olika behandlingar som massage och ansiktsbehandlingar. Receptionen är öppet dygnet runt. Olika barnklubbar för barn från 4 månader upp till 17 år.

Kolymbari andas lugn och ro, och hotellet och stranden är i centrum. Vill du upptäcka omgivningarna finns det en busshållsplats utanför hotellet som går till Chania stad och Platanias. I Chania stad väntar en vacker venetiansk hamn, shopping och restauranger, och i livliga Platanias finns ett härligt uteliv.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé på restaurang Basilico, kl. 7.30-10.30.
 • Kretensisk frukostbuffé på restaurang Xatheri, kl. 7.30-10-30.
 • À la carte lunch på restaurang Al Fresco, kl. 12.30-16.30.
 • Lättare à la carte-lunch på Aura pool-/snack bar, kl. 12.00-17.00.
 • À la carte servering på Avra Seaside, kl. 12.30-22.30.
 • Middagsbuffé på restaurang Basilico, kl. 18.30-21.30.
 • À la carte middag på restaurang Xatheri, kl. 19.00-22.00. Reservation krävs.
 • À la carte middag på restaurang Al Fresco, kl. 19.00-23.00. Reservation krävs.
 • À la carte middag på restaurang Blue Dong, kl. 19.00-23.00. Reservation krävs.
 • À la carte middag på restaurang Al fresco, kl. 19.00-23.00. Reservation krävs.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-01.00.

Observera att restaurangerna Avra Seaside och Xatheri samt Gin Bar är öppna mellan 19/5-13/10 2022.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära med sig hotellets All Inclusive-kort. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta erbjuder en bekväm semester. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Grand Bay Beach Resort på Kreta ligger utmed den tre kilometer långa stranden i Kolymbari och är ett av våra mest uppskattade Apollo Mondo Duo-hotell, hotell för vuxna. Hotellet kombinerar ett utmärkt läge med fint boende och en bekväm All Inclusive-semester. Från poolen har du en slående utsikt över havet och stranden, och i poolbaren erbjuds varma och kalla drycker.