Avra Imperial

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Avra Imperial är ett elegant hotell intill stranden i pittoreska Kolymbari på Kreta. Ett stort poolområde, den vackra stranden, många restauranger och lyxigt spa är bara några av anledningarna till varför hotellet bjuder på en bekväm semester. Boka ett deluxerum med havsutsikt för att njuta av vyerna direkt från rummet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 2-3 personer. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 2-4 personer, varav 2 barn. Deluxesvit för 2-4 personer, varav 2 barn. Deluxesvit med privat pool för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Anläggningen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1858 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Avra Imperial är ett högklassigt hotell i pittoreska omgivningar i Kolymbari på Kreta. Designen är inspirerad av den gamla minoiska arkitekturen och kombinerar elegans och komfort.

På hotellområdet finns det tre pooler och två pooler för barn, omgivna av vackra palmer. Svalkande drycker kan du köpa i poolbaren Aurora Pool Bar. Intill hotellet ligger stranden som fått den internationella utmärkelsen Blå Flagg för rent och klart vatten. Vid stranden ligger Blu Beach Bar som serverar snacks och dryck. Solstolar och parasoller erbjuds utan kostnad både vid poolområdet och stranden.

Hotellet erbjuder flera restauranger; bufférestaurangen Basilico med utsikt över poolen, den asiatiska restaurangen Blue Dong Restaurant, den italienska restauranger Al Fresco Restaurant, Medelhavsrestaurangen Taverna Origano och den autentiskt grekiska restaurangen Xatheri restaurant. Vill du lyxa till det lite extra med din partner eller vän erbjuds "private dining" på vackra platser runt om på hotellet. Loungebaren Le Bar serverar drinkar och kaffe bland avslappnade ytor.

Vill du träna finns ett modernt gym med utrymme för aerobics (bokning av gym krävs. Åldersgräns är 14 år). Hotellet har även två tennisbanor. Besök hotellets spa Luxury Spa by Apivita för skön avkoppling. Här finns en uppvärmd inomhuspool, hydro massage, jacuzzi, ångbastu, bastu och olika behandlingar som massage och ansiktsbehandlingar. Receptionen är öppet dygnet runt. Olika barnklubbar för barn från 4 månader upp till 17 år.

Kolymbari andas lugn och ro, och hotellet och stranden är i centrum. Vill du upptäcka omgivningarna finns det en busshållsplats utanför hotellet som går till Chania stad och Platanias. I Chania stad väntar en vacker venetiansk hamn, shopping och restauranger, och i livliga Platanias finns ett härligt uteliv.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension inkl. dryck eller helpension inkl. dryck mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år utan kostnad.

Detta gäller för måltider mot tillägg:

  • Dryck som ingår är 37,5 cl vin eller 50 cl öl per vuxen och måltid, eller en läsk, juice eller kolsyrat vatten (25 cl) per person och måltid. Obegränsat med vatten på flaska.
  • Halvpension avser frukost och middag.
  • Helpension avser frukost, lunch och middag.
  • Måltiderna serveras på restaurang Basilico.