Rumstyper på Avra Imperial & Residence Collection

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller utsikt mot poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxesvit

Deluxesvit med balkong eller terrass. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. Sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med badkar och separat dusch samt wc i anslutning till det. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor i vardagsrummet. Toalett i anslutning till vardagsrummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60-62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Deluxesvit med privat pool

Deluxesvit med stor markterrass med privat pool. På terrassen finns stolar och bord samt solstolar. Stege ner i poolen. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum som skiljs åt av en skjutdörr. Sovrummet har en dubbelsäng och ett badrum med badkar och separat dusch samt wc i anslutning till det. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Toalett i anslutning till vardagsrummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 60-62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum i sidobyggnad

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i hotelldelen Residence Collections som ligger på andra sidan gatan med eget poolområde. Åldersgränsen för att bo i den här rumstypen är 13 år. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kuddmeny Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med markterrass och utgång till delad pool. På terrassen finns stolar och bord samt solstolar. Stege ner i poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med markterrass och privat pool. På terrassen finns bord och stolar samt solstolar. Stege ner i poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med privat pool i sidobyggnad

Dubbelrum med privat pool på markterrassen. Rummen ligger i hotelldelen Residence Collections som ligger på andra sidan gatan med eget poolområde. Åldersgränsen för att bo i den här rumstypen är 13 år. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit med privat pool

Juniorsvit med privat pool. På uteplatsen finns bord och stolar samt solstolar. Stege ner i poolen. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffor. Välj din favoritkudde från en kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.