Kundomdömen om Hermes

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 96 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten och poolen.
-
Garderoben var alldeles för hög, man nådde inte upp. Det skulle varit bra om man kunde låsa altandörren utifrån på lägenheterna i markplan.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Underbar utsikt, lugnt läge. Mycket välskött, och trevlig och serviceinriktad personal.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
Poolen och utsikten
-
Vi saknade vatten på rummet när vi ankom. Badkaret var dåligt städat. Toaletten skulle så småningom behöva renoveras, badkaret är så smalt och dörren gick inte att stänga. Vi beställde sen-utcheckning för att inte behöva stressa. Städerskan väntade utanför rummet innan det ens var dags och stressade ut oss. Önskar Do not disturb skylt på dörrarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Läget, rummet (bodde i nya delen), utsikten, personalen, städningen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

+
nya poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

+
Fantastisk plats. Miljö. Omgivning. Personal och mycket mer.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

+
låg mycket vackert. Trevlig och tillmötesgående personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

72 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
20
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2020-04-26

Inlägg av RoofTop8

Inte värt

Ofräscht och kalt hotellrum med blå eller gröna väggar och lysrörs-ljus som gav en väldigt omysig och skum känsla. Det luktade unket. Vi anlände sent och la oss tidigt för att slippa hänga på rummet. Frukosten var helt okej. Personalen, en äldre man, verkade trevlig till en början men han följde efter min partner till bilen när han skulle hämta pengar för att betala för natten. Det kändes väldigt konstigt. Kan säga att vi var väldigt glada över att slippa det hotellet efter en natt!

 
2019-05-24

Inlägg av borje884 Jarfalla, Sverige

Fin miljö

Hotell Hermes på höjden i Kato Stalos har vi besökt i många år. Nu senast i maj. Trevliga rum i markplan och en trappa upp, med en skön utsikt över havet och omgivningen från altan respektive balkong. Fin pool och utrymmen runt den. Ägare och personal bemöter gästerna på det sätt man kan önska sig.

 
2017-11-08

Inlägg av 469mikaelj

Fin utsikt, bra läge

Litet, trevligt hotell med bra läge på gränsen mellan kato stalos och agia marina. En trappa med 54 steg och en kort bit nedför backen till huvudgatan. Lugnt och tyst utan störande trafikljud. Mycket bra utsikt, speciellt om man bor på övre plan. Utsikten från nedre plan varierar beroende på hur väl ansade buskagen framför markterasserna är. Bra bassäng.

 
2017-08-15

Inlägg av Martin E Västervik, Sverige

Ett fantastiskt bra hotell, personalen är helt underbar!

Vår familj har rest över större delen av världen och bott på alltifrån budget till lyx. Det här hotellet kanske inte har så många stjärnor, men det saknar betydelse! Läget med den fantastiska utsikten är svårslagen, rummen är charmiga, terrassen utanför rummet är delikat, poolen likaså. Även att vi var där under högsäsong är det otroligt lugnt och fridfullt, som en oas. Sist men inte minst måste jag nämna personalen; De är helt underbara och gör allt för att din vistelse där ska bli något alldeles extra. Framförallt Litsa är otroligt serviceminded. Redan när vi satt på planet hem till SWE kände vi att vi snart återvänder = ) Vid hemkomsten upptäcktes att jag dessvärre glömt kvar en relativt dyr tröja samt ett par solglasögon på hotellrummet. Jag mailade och bad dem lägga undan dem i receptionen tills vi återkommer. Istället för att göra det erbjöd sig hotellet att skicka mina kvarglömda saker med paket. Sagt och gjort, fyra dagar senare kunde jag hämta ut ett rekommenderat brev ifrån Hermes Apertments. Världsklass! Finns i min mening inget dåligt med detta hotell. Vi återkommer definitivt!

 
2017-07-14

Inlägg av Mikael S

Mycket trevligt hotell med fantastisk utsikt och mycket trevlig personal

Hotellet är inte stort, endast 17 rum/lägenheter. Vi bodde i den nyare byggnaden och där med kan jag inte uttala mig om de andra rummen. Vårt rum var hur som helst fantastiskt trevligt och bjöd dessutom på en otrolig utsikt över havet. Personalen var mycket trevliga och jag fick verkligen en känsla av att det var ett familjedrivet hotell. Hotellet ligger i ett trevligt samhälle och det tar max 3 minuter att gå ner till den underbara stranden. Om man nu inte vill gå till stranden så finns det en mycket trevlig pål vid hotellet med bar och trevligt utsikt mot havet.