Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 121 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-01


9 av 10

+
Fantastiskt läge och personal
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Läget och personalen.
-
Det fanns en höjdskillnad mitt i rummet som var en stor risk för fallolyckor - min hustru snubblade en gång, men då vi inte är allt för gamla så gick det bra...men en äldre människa som bor i rummet skulle ge mig en annan nivå på oro. Restaurangen stängde kl 15 och då beläggningen var sådan att enklare förtäring skulle kunna vara tillgängligt under en längre tid.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Högt, vackert läge med fin pool och fin utsikt
-
Vägen upp till hotellet var brant och ganska lång, det borde framgå tydligare. Jag tänker på de som inte är så spänstiga, de får svårt

Bekräftad gäst: 2021-08-28


10 av 10

+
Ägarna mycket trevliga och tillmötesgående. Underbar utsikt från uteplatsen. Välskött trädgård med mycket blommor och fruktträd.
-
Städningen. Kylskåpet var inte rengjort, vi hittade yoghurt från den tidigare gästen. Vad vi vi trodde skulle det var extra städat p.g.a. Corona. Kylskåpet tycker vi är extra viktigt att städa innan en ny gäst kommer. Vad vi saknade var "stör ej skylt".

Bekräftad gäst: 2021-08-27


8 av 10

+
Utsikten och poolområdet.
-
Ett telefonnummer där man kan nu personalen utanför de begränsade öppettiderna i receptionen. Ringde upprepade tillfällen på det numret som Apollo uppgett, var dock aldrig någon som svarade.

Bekräftad gäst: 2021-07-23


10 av 10

+
Poolen
-
Borde finnas möjlighet att spola av fötterna när men kommer uppför trappan.

Bekräftad gäst: 2021-07-09


8 av 10

+
Utsikten och poolen.
-
Garderoben var alldeles för hög, man nådde inte upp. Det skulle varit bra om man kunde låsa altandörren utifrån på lägenheterna i markplan.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Underbar utsikt, lugnt läge. Mycket välskött, och trevlig och serviceinriktad personal.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
48
Väldigt bra
 
22
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-08-26

av 64carina64 Sandviken, Sverige

Mysigt ställe

Fin lägenhet med underbar utsikt! Underbar pool med lagom temperatur. Personalen är trevlig Det som var jobbigt var den branta backen man var tvungen att ta sig uppför när man skulle dit. Man måste ha bra kondition och vara frisk för att klara den. En riktig mataffär ligger ca 15 min promenad från hotellet . ”Synka” heter den. Finna flera småbutiker i närheten men de har bara enklare frukost dricka och snacks. Vi hyrde MC och åkte lite längre bort , till LIDL. Vi lagade mat själva dö och då men spisen bestod av en stor platta och en liten på 1 dm i diameter. Ingen fläkt. Det var inga problem för oss men kan vara bra att veta Duschen var svår att få jämn temperatur på och trycket var dåligt men det fungerade. Ingen hårfön Detta är inte klagomål då vi hade en underbar vecka och ville inte åka hem Kan man bortse från detta kan jag verkligen rekommendera detta hotell!!!

 
2020-04-26

av RoofTop8 Sverige

Inte värt

Ofräscht och kalt hotellrum med blå eller gröna väggar och lysrörs-ljus som gav en väldigt omysig och skum känsla. Det luktade unket. Vi anlände sent och la oss tidigt för att slippa hänga på rummet. Frukosten var helt okej. Personalen, en äldre man, verkade trevlig till en början men han följde efter min partner till bilen när han skulle hämta pengar för att betala för natten. Det kändes väldigt konstigt. Kan säga att vi var väldigt glada över att slippa det hotellet efter en natt!

 
2019-05-24

av borje884 Jarfalla, Sverige

Fin miljö

Hotell Hermes på höjden i Kato Stalos har vi besökt i många år. Nu senast i maj. Trevliga rum i markplan och en trappa upp, med en skön utsikt över havet och omgivningen från altan respektive balkong. Fin pool och utrymmen runt den. Ägare och personal bemöter gästerna på det sätt man kan önska sig.

 
2017-11-08

av 469mikaelj

Fin utsikt, bra läge

Litet, trevligt hotell med bra läge på gränsen mellan kato stalos och agia marina. En trappa med 54 steg och en kort bit nedför backen till huvudgatan. Lugnt och tyst utan störande trafikljud. Mycket bra utsikt, speciellt om man bor på övre plan. Utsikten från nedre plan varierar beroende på hur väl ansade buskagen framför markterasserna är. Bra bassäng.

 
2017-08-15

av Martin E Västervik, Sverige

Ett fantastiskt bra hotell, personalen är helt underbar!

Vår familj har rest över större delen av världen och bott på alltifrån budget till lyx. Det här hotellet kanske inte har så många stjärnor, men det saknar betydelse! Läget med den fantastiska utsikten är svårslagen, rummen är charmiga, terrassen utanför rummet är delikat, poolen likaså. Även att vi var där under högsäsong är det otroligt lugnt och fridfullt, som en oas. Sist men inte minst måste jag nämna personalen; De är helt underbara och gör allt för att din vistelse där ska bli något alldeles extra. Framförallt Litsa är otroligt serviceminded. Redan när vi satt på planet hem till SWE kände vi att vi snart återvänder = ) Vid hemkomsten upptäcktes att jag dessvärre glömt kvar en relativt dyr tröja samt ett par solglasögon på hotellrummet. Jag mailade och bad dem lägga undan dem i receptionen tills vi återkommer. Istället för att göra det erbjöd sig hotellet att skicka mina kvarglömda saker med paket. Sagt och gjort, fyra dagar senare kunde jag hämta ut ett rekommenderat brev ifrån Hermes Apertments. Världsklass! Finns i min mening inget dåligt med detta hotell. Vi återkommer definitivt!