Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 69 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, litet familjehotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-16


10 av 10

+
Lugnt, snyggt städat, fin utsikt från vårt rum och frukostsstället.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


3 av 10

+
Se nr 10.
-
receptionen stängde kl 14.30. Sedan kunde man inte få tag på någon person som tillhörde hotellet. Våra vänner åkte hem en vecka tidigare än vi och dom glömde sin plånbok i säkerhetsfacket . De ringde och bad mig att hämta den från rummet men det fanns ingen personal att tillgå. Fick springa runt i ca 30 minuter och knacka på dörrar för att få tag i någon som kunde hjälpa mig.

Bekräftad gäst: 2022-09-09


8 av 10

+
Poolen, läget, litet och charmigt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


4 av 10

+
Poolen och utsikten från terrassen
-
De skulle köra vårat bagage från transferbussen, men så skedde inte vi fick släpa upp bagaget själv i värmen helt slut var vi, fick fråga om de kunde köra väskorna ner vi hemres, för att vara på säkra sidan..

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
Lugnt och bra läge med vacker utsikt.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


9 av 10

+
Utsikten!! Bra sängar.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-07-23


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

77 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
23
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-07-21

av svenolovb2015 Sandviken, Sverige

Härlig vecka på Kreta

Vår första utlandsresa efter pandemin blev en skön, och varm vecka på Kreta. Charter med Apollo. Allt fungerade friktionsfritt. Hotellet ligger på en höjd, en bit från strandgatan. Det kan vara jobbig uppförsbacke att gå om man har funktionshinder. Härlig utsikt över byn, och havet från balkongen.Rummet är enkelt, men funktionellt. Sedvanlig Grekland/charter-standard. Litet pentry med möjlighet att laga till något enkelt. Läget och utemiljön vid hotellet är mycket bra. Fint, mysigt och välputsat överallt. Härlig pool med utsikt över Stalos och havet. Vi hyrde MC några dagar och utforskade norra delen av Kreta. En dag tog vi hyrbil och besökte Knossos. Till Chania är det bäst med lokalbussen, enkelt och billigt, och du slipper den kaotiska trafiken i stan. Det var slående hur grekerna har utnyttjat pandemiåret till att putsa och feja på allt. Allt var pyntat, nymålat och fixat, väg var nyasfalterade, och alla utstrålade glädje över att livet börjar återvända.

 
2021-08-26

av 64carina64 Sandviken, Sverige

Mysigt ställe

Fin lägenhet med underbar utsikt! Underbar pool med lagom temperatur. Personalen är trevlig Det som var jobbigt var den branta backen man var tvungen att ta sig uppför när man skulle dit. Man måste ha bra kondition och vara frisk för att klara den. En riktig mataffär ligger ca 15 min promenad från hotellet . ”Synka” heter den. Finna flera småbutiker i närheten men de har bara enklare frukost dricka och snacks. Vi hyrde MC och åkte lite längre bort , till LIDL. Vi lagade mat själva dö och då men spisen bestod av en stor platta och en liten på 1 dm i diameter. Ingen fläkt. Det var inga problem för oss men kan vara bra att veta Duschen var svår att få jämn temperatur på och trycket var dåligt men det fungerade. Ingen hårfön Detta är inte klagomål då vi hade en underbar vecka och ville inte åka hem Kan man bortse från detta kan jag verkligen rekommendera detta hotell!!!

 
2020-04-26

av RoofTop8 Sverige

Inte värt

Ofräscht och kalt hotellrum med blå eller gröna väggar och lysrörs-ljus som gav en väldigt omysig och skum känsla. Det luktade unket. Vi anlände sent och la oss tidigt för att slippa hänga på rummet. Frukosten var helt okej. Personalen, en äldre man, verkade trevlig till en början men han följde efter min partner till bilen när han skulle hämta pengar för att betala för natten. Det kändes väldigt konstigt. Kan säga att vi var väldigt glada över att slippa det hotellet efter en natt!

 
2019-05-24

av borje884 Jarfalla, Sverige

Fin miljö

Hotell Hermes på höjden i Kato Stalos har vi besökt i många år. Nu senast i maj. Trevliga rum i markplan och en trappa upp, med en skön utsikt över havet och omgivningen från altan respektive balkong. Fin pool och utrymmen runt den. Ägare och personal bemöter gästerna på det sätt man kan önska sig.

 
2017-11-08

av 469mikaelj

Fin utsikt, bra läge

Litet, trevligt hotell med bra läge på gränsen mellan kato stalos och agia marina. En trappa med 54 steg och en kort bit nedför backen till huvudgatan. Lugnt och tyst utan störande trafikljud. Mycket bra utsikt, speciellt om man bor på övre plan. Utsikten från nedre plan varierar beroende på hur väl ansade buskagen framför markterasserna är. Bra bassäng.