Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 85 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Bra storlek på lägenheten. Sköna sängar. Kändes fräscht och rent. Havsutsikt från terrassen bättre än väntat. Svensktalande personal.
-
-

Bekräftad gäst: 2024-05-14


8 av 10

+
Utsikten. Trevligt pool-område. Trevlig personal.
-
Madrasserna gled isär. Skulle uppskattat en bäddmadrass, inte bara resårbotten. Inte så bra med träfönster i duschen i badrummet. Bakom dragdörren till badrummet var det slarvigt städat, man måste ju stänga dörren inifrån för att se det kanske städpersonal inte uppmärksammar detta?

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2023-10-14


10 av 10

+
Personalen, läget, utsikten och allmänt fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


8 av 10

+
Att det ligger avsides från allt vimmel bland lokalbefolkningen
-
Att men ser över att allt är helt. Vårt sovrums handtag lossnade och vi blev inlåsta i rummet då handtaget lossnade, det blev lagat 3 gånger innan det fungerade som det skulle

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Utsikt, rent ,fint bemötande
-
Det var enligt förväntningar

Bekräftad gäst: 2023-10-07


7 av 10

+
Rent
-
Vi var nöjda med hotellet i förhållande till vad vi betalt.

Bekräftad gäst: 2023-09-29


7 av 10

+
Trevlig och vänlig personal!
-
Saknade myggnät till fönster, vilket gjorde att en del mygg tog sig in. Lampa precis utanför dörren som hade glasfönster utan möjlighet att dra för, vilket gjorde att det kom in en del ljus i rummet. Bättre ljudisolering hade varit önskvärt då liveshower störde på kvällstid trots stängda fönster/dörrar. Solstolar vid poolen "paxades" med handdukar tidigt på morgonen vilket gjorde att det sällan fanns plats att vara vid poolen.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Fantastisk utsikt, härlig personal , lugnt område och välskött
-
Om man skall nämna något , toa sitsen lös, vi skruvade fast den själva men det höll inte , lite krångligt att duscha i badkar , men funkade.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


8 av 10

+
Utsikten
-
Kall pool. Dålig dryckesutbud. Bilder på annat rum än det man får.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

78 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
23
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-07-21

av svenolovb2015 Sandviken, Sverige

Härlig vecka på Kreta

Vår första utlandsresa efter pandemin blev en skön, och varm vecka på Kreta. Charter med Apollo. Allt fungerade friktionsfritt. Hotellet ligger på en höjd, en bit från strandgatan. Det kan vara jobbig uppförsbacke att gå om man har funktionshinder. Härlig utsikt över byn, och havet från balkongen.Rummet är enkelt, men funktionellt. Sedvanlig Grekland/charter-standard. Litet pentry med möjlighet att laga till något enkelt. Läget och utemiljön vid hotellet är mycket bra. Fint, mysigt och välputsat överallt. Härlig pool med utsikt över Stalos och havet. Vi hyrde MC några dagar och utforskade norra delen av Kreta. En dag tog vi hyrbil och besökte Knossos. Till Chania är det bäst med lokalbussen, enkelt och billigt, och du slipper den kaotiska trafiken i stan. Det var slående hur grekerna har utnyttjat pandemiåret till att putsa och feja på allt. Allt var pyntat, nymålat och fixat, väg var nyasfalterade, och alla utstrålade glädje över att livet börjar återvända.

 
2021-08-26

av 64carina64 Sandviken, Sverige

Mysigt ställe

Fin lägenhet med underbar utsikt! Underbar pool med lagom temperatur. Personalen är trevlig Det som var jobbigt var den branta backen man var tvungen att ta sig uppför när man skulle dit. Man måste ha bra kondition och vara frisk för att klara den. En riktig mataffär ligger ca 15 min promenad från hotellet . ”Synka” heter den. Finna flera småbutiker i närheten men de har bara enklare frukost dricka och snacks. Vi hyrde MC och åkte lite längre bort , till LIDL. Vi lagade mat själva dö och då men spisen bestod av en stor platta och en liten på 1 dm i diameter. Ingen fläkt. Det var inga problem för oss men kan vara bra att veta Duschen var svår att få jämn temperatur på och trycket var dåligt men det fungerade. Ingen hårfön Detta är inte klagomål då vi hade en underbar vecka och ville inte åka hem Kan man bortse från detta kan jag verkligen rekommendera detta hotell!!!

 
2020-04-26

av RoofTop8 Sverige

Inte värt

Ofräscht och kalt hotellrum med blå eller gröna väggar och lysrörs-ljus som gav en väldigt omysig och skum känsla. Det luktade unket. Vi anlände sent och la oss tidigt för att slippa hänga på rummet. Frukosten var helt okej. Personalen, en äldre man, verkade trevlig till en början men han följde efter min partner till bilen när han skulle hämta pengar för att betala för natten. Det kändes väldigt konstigt. Kan säga att vi var väldigt glada över att slippa det hotellet efter en natt!

 
2019-05-24

av borje884 Jarfalla, Sverige

Fin miljö

Hotell Hermes på höjden i Kato Stalos har vi besökt i många år. Nu senast i maj. Trevliga rum i markplan och en trappa upp, med en skön utsikt över havet och omgivningen från altan respektive balkong. Fin pool och utrymmen runt den. Ägare och personal bemöter gästerna på det sätt man kan önska sig.

 
2017-11-08

av 469mikaelj

Fin utsikt, bra läge

Litet, trevligt hotell med bra läge på gränsen mellan kato stalos och agia marina. En trappa med 54 steg och en kort bit nedför backen till huvudgatan. Lugnt och tyst utan störande trafikljud. Mycket bra utsikt, speciellt om man bor på övre plan. Utsikten från nedre plan varierar beroende på hur väl ansade buskagen framför markterasserna är. Bra bassäng.