Regina Crete

Regina Crete är ett enkelt hotell med ett stort poolområde med en pool. Koppla av vid poolen och ta något enkelt att äta i poolbaren under dagen. Hotellet är ett perfekt för dig som vill ha en utgångspunkt för att utforska Kreta på egen hand, upptäcka en badvik eller ett intressant kloster med bil. Närområdet passar att upptäcka med cykel med både berg och dalar men även fina olivlundar.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 26 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 4,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I hotellets stora trädgård med stora gräsmattor finns poolområdet med en stor pool med en grundare del för barn. Solstolar och parasoller. Pool- och snackbar som är öppen från tidig förmiddag till tidig kväll.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Ca 5 kilometer till centrum av Kissamos, 24 kilometer till Platanias och 33 kilometer in till Chania stad. Efter hela kusten går det lokalbussar som tar dig både västerut och österut. Vi rekommenderar även hyrbil för att ta sig till affärer, sevärdheter och restauranger.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras kl. 08.00-10.00

Alla hotell, Kastelli

Sunny Bay

Här kommer du nära den grekiska vardagen. Du bor granne med kretensarna och i omgivningarna hittar du mysiga restauranger som serverar traditionella rätter. Den fina sandstranden med sin mysiga promenad är belägen på ett bekvämt avstånd från hotellet och till centrum kommer du snabbt med en kort taxiresa.