Rumstyper på Pilot Amphora Boutique

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditioneringer och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin, kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasdörr mellan sovrum och badrum. Frostade glasväggar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med balkong. I entréplan finns ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bädddsoffa samt öppen planlösning till ett badrum med glasdörrar till dusch och wc. En trappa upp finns ett sovloft med en dubbelsäng. Wifi, luftkonditioneringer och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin, kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Glasdörr mellan sovrum och badrum. Frostade glasväggar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med terrass och privat pool. På terrassen finns bord och stolar samt en stege ner i poolen. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditioneringer och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin, kaplar ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasdörr mellan sovrum och badrum. Frostade glasväggar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit med privat pool

Svit med en privat pool om ca 20 kvadratmeter på uteplatsen. På terrassen finns stolar och bord och en stege ner i poolen. Sviten består av ett vardagsrum och ett sovrum. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin, kapslar ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Glasdörr mellan sovrum och badrum. Frostade glasväggar till dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2- 4 personer.