Aquamar

  • Ett stenkast från stranden
  • Pooler med havsutsikt
  • Uppskattat av gästerna
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Aquamar ligger precis intill en av Kretas finaste stränder i Kavrosområdet och är väl omtyckt bland sina gäster. Här möts du av en familjär atmosfär där den trevliga personalen är mån om att du har det bra under semestern. Både vid poolområdet och nere på stranden finns gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Familjerum för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Stämningen i hotellet vilket beror på otroligt trevliga, charmiga, öppna, servisinriktade ägare.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 18 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aquamar är ett omtyckt hotell med härligt läge. Här finns en stor pool och en mindre pool (75 cm djup). Gratis solstolar och parasoller både vid poolerna och på stranden. Snackbar. Reception som är öppen dagtid. Gratis wifi i allmänna utrymmen, wifi-hastigheten varierar beroende på var du är på hotellet.

Hotellet ligger i lantlig miljö med närhet till djur.  Ägarna har en egen liten hönsgård på innergården. Ca 100 meter till supermarket och busshållplats. Ungefär 1 km bort ligger den lilla kustbyn Kavros med ett litet centrum, där stranden har fått EU:s Blå Flagg för rent och klart vatten. I centrum finns även ett par affärer och tavernor.

Vill du ha ett större utbud ligger byn Georgiopolis ca 3,5 kilometer bort. Här kan du slå dig ner på en trevlig taverna, omgiven av alla de lummiga träd som bidrar till byns härliga atmosfär. För den badsugne finns en långgrund sandstrand och kristallklart vatten.

Måltider

Frukostbuffé ingår.