Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 94 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
läget
-
rummet var 8-9 kvm. vi fick lägga 4 dagar med att ringa apollo och ligga på för att byta rum. Det är inte ok.

Bekräftad gäst: 2022-07-30


8 av 10

+
Poolen och området omkring samt läget mitt på stranden med egna gratis solstolar var super. Lugnt och skönt hotell. God lunch i snackbaren.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-23


10 av 10

+
Den trevliga och serviceinriktade personalen. Bra läge, lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2022-07-03


6 av 10

+
Poolen.
-
Tråkigt, dött, hårda sängar. Luftkonditioneringen var placerad fel. Man fick kall luft i ansiktet när man skulle sova. Exakt samma frukost varje dag.

Bekräftad gäst: 2022-07-03


10 av 10

+
Den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-06-26


7 av 10

+
Frukosten
-
Läget var lite off, hårda sängar.

Bekräftad gäst: 2022-06-12


7 av 10

+
Nära till strand och till butiker, fina stora poolar. Lugnt rum, med utseende mot havet.
-
2* istället för 3* som det står i beskrivelse på Apollos sidan, dålig städning, samma frukost under 14 dagar, ingen variation. Hotellet var inte mer än ett 2* hotell.

Bekräftad gäst: 2022-06-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-05


9 av 10

+
Familjärt och trevligt.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


10 av 10

+
Lugnt o skönt. Mycket trevliga ägare.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

23 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
6
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-10-14

av johnas m Karlskrona, Sverige

Supertrevligt hotell

Ett mycket trevligt och familjärt hotell. Värdfamiljen är otroligt gästvänliga och hotellet har allt som behövs. En trevlig poolbar, som i och för sig kunde varit öppen lite senare på kvällen, stängde vid 19. Bra frukost. Stora rum med härlig balkong och bra med kylskåp på rummet. Poolområdet bra och även stranden med gratis solstollar är bra.

 
2019-07-19

av 62patrikb Finspång, Sverige

Trevlig vistelse

Bodde på hotellet 1 vecka. Hyfsat litet familjeägt hotell med trevlig och hjälpsam personal. Frukostutbudet var lagom och bra. Rummet var ganska litet och sängen var väldigt hård, dock en stor balkong. Finns ingen resturang men bra utbud i deras ”snackbar”. Vi låg mestadels vid poolen med havet brusande i bakgrunden. Stranden var inte den bästa precis vid hotellet, men går man ca 50 åt något håll blir det mycket bättre.

 
2018-06-11

av EmmeJokke Stockholm, Sverige

Jättemysigt och charmigt hotell

Perfekt läge vid stranden, fräscha rum och trevlig personal. Frukosten har allt man önskar med det mesta direkt från hotellets egna djur (getter, höns och gäss) och odlingar på baksidan. Ett lugnt och skönt ställe! Det enda vi kanske saknat är lunchservering när man ligger på stranden, men det finns många trevliga tavernor i närheten som vi gått till.

 
2017-10-23

av stinaz2015 Umeå, Sverige

Underbart litet hotell .

Litet , familjärt , lugnt och med ett fantastiskt bra läge. Här får man lugn och ro på semestern . Små mysiga Tavernor runtomkring. Solstolar ingår i hotellpriset. Stranden är ren . Fantastiskt härligt

 
2017-08-27

av Jan F Blentarp, Sverige

Semester

Mycket trevligt hotel, med en mycket trevlig personal! Hotellet ligger 10 meter från stranden, något dålig direkt utanför, men går man 50 meter åt sidan, så blir den utmärkt! Hotellets poolområde är snyggt och prydligt och välstädat, något äldre men välhållet! Hotellet har en trevlig barnpool också! Frukosten är något liten och svag i utbudet, men trevlig! Hotellet kan varmt rekommenderas till resande som vill ha ett trevligt boende för äventyrsutfärder, men folk som vill ha hålligång skall välja annat!