Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 142 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Litet, familjärt, helt underbara ägare och personal. Underbart poolområde och närhet till stranden. Vi kommer tillbaka nästa år
-

Bekräftad gäst: 2023-09-24


8 av 10

+
Läget
-
Mycket små rum och kändes som man delade balkong med grannarna

Bekräftad gäst: 2023-09-24


7 av 10

+
Mysigt hotell, lagom stort och personligt. Bra poolområde i direkt anslutning till lång sandstrand.
-
Lyhört. Hundarna skällde intensivt i perioder så ett par hörselproppar kan vara bra att ha med sig. Jag låg magsjuk i 1 1/2 dygn, under samma vecka blev ytterligare nio st. magsjuk. Det är procentuellt många på ett så litet hotell. Hur ska ni på Apollo följa upp det? Tyvärr så blev det de stora samtalsämnet under veckan.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Nära havet. Solstolar på stranden.
-
Rummet vi fick på nedervåningen hade ingen utsikt. Fick glo in i en hög buske. Vi såg absolut ingen ting. Ägarna bråkade flera ggr högljutt med varandra. Många på hotellet fick magsjuka.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


9 av 10

+
Lugnet
-
Inget att klaga på

Bekräftad gäst: 2023-09-09


4 av 10

+
-
Det var mycket oväsen Man vaknades med barn skriker det var ägarens barn barn som hela tiden skrek Och de vuxna ägaren pratade så hög man kunde inte koppla av När vi köpte biljetterna det stått georgioupolis men hotellet var 5 kilometer från detta

Bekräftad gäst: 2023-08-20


7 av 10

+
Personalen var jättetrevlig och måna om att vi hade det bra.
-
Familjerummen var dessvärre inte anpassade för barnfamiljer, trä sängar med långt mellanrum, vilket gör det svårt när barnen tassar in på natten, de trillade ner i glipan mellan sängarna. Det finns ingen förvaring förutom en garderob att hänga i. Man skulle kunna sätta upp knoppar, pallar för resväskor m.m. För att underlätta. Man borde också sätta in avdelare mellan balkongerna då man i princip sitter i varandras knä.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


8 av 10

+
Avslappnad, familjär, lite lantlig stämning, trevlig personal, ej för stort hotell samt strandläge.
-
Inga invändningar

Bekräftad gäst: 2023-08-19


6 av 10

+
Litet och lugnt, bra pool och att solstolarna på stranden var gratis. Stort rum med stort kylskåp. Bra läge och trevlig atmosfär
-
Rummet var i behov av renovering. AC läckte vatten och mycket ljud från kylskåpet, toaletten stod och rann hela dagen. Saknade bord eller annat yta att ställa saker på

Bekräftad gäst: 2023-08-12


8 av 10

+
Ren och fräsch pool, alltid lediga solstolar.
-
Litet utbud i snackbar, stängde tidigt.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
8
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2023-08-22

av teamlindis Stockholm, Sverige

Mysigt familjeägt hotell på stranden i Kavros.

Ett jättetrevligt familjehotell där ägarna jobbar i princip dygnet runt för att få gästerna att trivas. Rummen och frukosten är enkel men barnen var nöjda. Enbart nordiska gäster när vi var där, nästan bara barnfamiljer, vilket våra barn älskade. Perfekt poolområde och strandläge med solstolar som ingår. Vill du uppleva något mer än en anonym resort och lära känna världens gulligaste grekiska familj så ska du bo här!

 
2023-08-19

av MimmiMaria Stockholm, Sverige

Genuint, bra för barnfamiljer

Genuint och mysigt hotell och en jättefin grekisk familj som driver. Passar väldigt bra för barnfamiljer. Ligger precis invid stranden och bra poolområde. Enkla, rena och funktionella rum. Närhet till busstation och matbutik. Området i den direkta närheten är lite lugnare men finns en del bra restauranger och enkelt att ta sig till pulsen. Wi-Fi funkade helt ok för oss. Har bara gott att säga om detta hotell och vi kommer mer än gärna tillbaka!

 
2023-08-04

av Ronny B

Besviken missnöjd gäst

Små trånga rum markplan och dåligt Wi-Fi och sen hundar som skäller hela dagen. Små trånga badrum, receptionen aldrig öppen å finns ingen keybox eller personal. Tråkig frukost , lyhört i rummen, ingen bar som är att tänka på om man vill ha en riktigt drink på kvällen. Skulle inte rekommendera detta hotell om man vill ha bra service och lugnt å skönt på semestern. Kändes som om man bodde utanför ett dagis med alla barnskrik hela dagarna.

 
2023-08-03

av Hanna B

Sådär, finns bättre

Är 15 år och åkte med pappa, farmor och en kompis i samma ålder. Hotellet var kanske inte det bästa, rätt fattig frukost, hade ingen variation, inget wi-fi på rummen även om de står funkar ibland inne på toaletten. Rummen var små och väldigt klaostrofobiska. Familjen som ägde hotellet var suuuper trevliga verkligen och det var en fin o stor pool och nära till hav men skulle ej renommerade som tonåring då de fanns en gata med affärer endast, man kan åka hit men inte mer än 1 vecka utan bil.

 
2019-10-14

av johnas m Karlskrona, Sverige

Supertrevligt hotell

Ett mycket trevligt och familjärt hotell. Värdfamiljen är otroligt gästvänliga och hotellet har allt som behövs. En trevlig poolbar, som i och för sig kunde varit öppen lite senare på kvällen, stängde vid 19. Bra frukost. Stora rum med härlig balkong och bra med kylskåp på rummet. Poolområdet bra och även stranden med gratis solstollar är bra.