Kundomdömen om Mare Boutique sommar -24

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-13


8 av 10

+
Läget
-
Väldigt dålig täckning på Wifi. Tråkig utsikt/vy från de flesta rummen. Bökig entré till reception (bussen borde stanna på andra sidan huset). Trångt kring poolområdet och det blev skuggigt tidigt på dagen.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
Service, utseende området, tryggheten, städning, vi är jätte nöjda.
-
Den sista dagen med chek out var inte bra, vi skulle lämna rumt jätte tidligt, inte nöjd.

Bekräftad gäst: 2023-09-17


10 av 10

+
trevlig frukostpersonal
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Rent och snyggt.
-
Svårt att hitta receptionen när vi anlände.(avresedagen utcheckning 11,00,hämtning 20,00,inte ok!!hotellet fullbokat så inga rum.detta är helt och hållet apollos fel!!med så sen avresetid!nio timmar utan rum och dusch!!

Bekräftad gäst: 2023-09-16


7 av 10

+
Närheten till stranden
-
Lyhört. Vi fick rummet bakom receptionen och kunde höra dem prata genom väggen. Bagagerummet var också mot vår vägg så vi blev väckta ett par nätter. Personalen i receptionen var nonchalant och hade ingen kunskap om något utanför hotellets väggar. De hade en prislista på disken i receptionen med olika priser på senare utcheckning men när vi ville ha det kunde man inte köpa till det. En rekommendation är: Ta bort skylten.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


8 av 10

+
Otroligt bra service. Jag bad om en extra madrass för sängen var för hård enl mig och de fixade de samma dag👍
-
Nja om jag ska tycka något så hade det ju varit bra med lite mer info vilka ställen på stranden som var deras solstolar. Hade bara 2 dgr kvar av min vecka innan jag förstod detta. Det sa man inget om när vi kom.

Bekräftad gäst: 2023-08-18


8 av 10

+
Läget
-
Vi anlände vid midnatt, och släpptes av vid hotellet och hade svårt att hitta receptionen. Kände oss lite vilsna.

Bekräftad gäst: 2023-08-12


8 av 10

+
Bra storlek, inte så många rum. Restaurangpersonalen. Städare Fräscha rum, badrum
-
Det fanns inte varmvatten på kvällar/nätter. Hade varit ok om man bara blivit informerad om det. Vi kom fram sent och ville ta en dusch. Det blev en kall avrivning. Dåligt skyltat om var receptionen var, den låg längst in på området och trappor upp. Hade varit bra om man fick info att lämna bagaget nedanför trappen under incheckning. Entren till hotellet anonym, man gick in direkt på poolområdet. Poolen var kanske ok, men området runt poolen väldigt litet. Inte så inbjudande att ligga där. Vi föredrog stranden. Sen avresa hem. Vi blev erbjudna att duscha på systerhotellet, det är ju ok. När vi kom dit var det inget låsbart utrymme utan det var den allmänna toaletten, duschen för poolgästerna. I receptionen fanns det info om att få late checkout mot avgift. Vi bad om att få late checkout men de kunde inte erbjuda oss det några dagar innan. Vi ombads kolla av igen på avresedagen men det var för sent besked tyckte vi, man vill ju planera.

Bekräftad gäst: 2023-06-17


10 av 10

+
Mat och städning
-
Fuktig badrummet med vatten på golvet hela tiden.

Bekräftad gäst: 2023-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

137 omdömen
Utmärkt
 
91
Väldigt bra
 
23
Bra
 
8
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2023-09-12

av Himeba12

Helt greit hotell

Pent og rent hotell. Meget lav skillevegg imellom noen av verandaene, lite privatliv der når man føler man deler uteplassen sin med flere fremmede. Vi var fire pers på en bestilling som hadde bestilt to rom, vi fikk rom i hver vår ende av hotellet, de fremmede vi «delte» altan med kom tidligere samme dag. Passerte den bittelille resepsjonen (som vi måtte lete etter ved ankomst om natta) hver gang vi skulle på rommet, ikke alltid resepsjonisten gadd å kikke opp og hilse når vi passerte. Frokosten var veldig bra, resten av måltidene kjøpte vi andre steder da dette hotellet ikke kunne tilby a la carte. Veldig lite barområde med få sitteplasser som for øvrig var de samme stolene som tilhørte bassengområdet, derfor flekkete og til tider våte puter i stolene. Meget bra renhold på rommet, renholdere smite og hilste alltid. Hadde kanskje for høye forventninger til dette hotellet etter anmeldesene, men vi hadde et helt greit opphold.

 
2024-05-19

av rachelcB2082LG Barton-upon-Humber, Storbritannien

Small.and friendly hotel

I visited Mare Boutique with a friend. The hotel was small, friendly and spotlessly clean. We were AI and having read some previous reviews we were a little dubious about what we might find. The buffet was small, it's a small hotel so don't expect a myriad of choices, but we found the hot main meals changed daily, the salads were fresh and plentiful, and we found more than enough to satisfy us at each mealtime. The service was great, and staff could not have been more attentive. The only suggestion here is that the hot food needs to be kept warmer. The available drinks are limited, but we found enough to choose from and were quite happy with what was on offer. We also made great use of the sunbeds at the beach outside Mare Blue... very comfortable for a day lounging out. We also visited there on their DJ night and also the Mare Garden. There were things we would have improved though, signage is pretty much non-existent, so initially, finding reception was only possible with the help of the bar staff. Also there is no information about what facilities can be used at the partner hotels, which would be really useful. The pool is very small, so we opted for the beach or the pool at Mare Garden which is fabulous. Lastly this hotel has steps everywhere and is not suitable for people with any significant mobility issues, the restaurant is on the first floor with no available lift, and to access the pool area there are steps. Georgiopoulis is beautiful little town, with a restaurant culture so it's not for those looking for nightclubs and all night drinking, but a number of hotels across the beachfront have rooftop bars you can visit. We'd definitely stay at the Mare Boutique again... we enjoyed it 😀

 
2024-05-12

av mrmischiefRotherham Rotherham

Great stay again

This is our 3rd stay with mare group in georgeopolis and I have to say it has been great. The staff are excellent and it's always a pleasure to stay here. They now have a new hotel around the corner and clearly pride themselves on looking after guests. Thank you and hopefully see I soon

 
2024-05-11

av Scarlett B

Nice hotel but food is basic

The hotel is nice and most staff are friendly. My biggest complaint is the food is basic, unlabelled and cold and there is only 4 cocktails to choose from that are included and only 1 that was really nice. We spent over £200 on alternative food and drinks in almost a week as we didn’t want to eat the food there. But the hotel room was cleaned everyday with fresh towels. The beach beds were basic and not many of them so we used other hotels and the view from out room was bins and a building site.

 
2024-05-07

av LiamDen Manchester, Storbritannien

Top Place. Nice people. Very reasonable cost.

So, firstly, it was a 3 night trip, for my sister, brother, aunt and me. I didn't breakfast as the bar was too good. Spotlessly clean rooms. And nicely modern too. Huge walk in shower. Two small bottles of water in the fridge. It wasn't busy - a little over half full. Every time I went for a bite to eat I found food I liked and the drinks service in the restaurant was good too. My aunt wasn't too happy with the food or temperature of it. The other three of us thought it was ok. Only complaint from my sister was the lack of even a house brandy on the all-inclusve. Positives - reception staff very nice - Andy behind the bar (the trip wouldn't have been as good without him) - Cleanliness - Great value Negatives see text above, but from me, none.