Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med delad uteplats. Sovrum kombinerat med minikök. Två enkelsängar. Minikök med spis och ugn, kylskåp, brödrost, kaffebryggare, vattenkokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Tvättmaskin. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong och havsutsikt. Två sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med spis med ugn, kylskåp med frys, vattenkokare, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Tvättmaskin. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med spis och ugn, mikrovågsugn, kylskåp med frys, brödrost, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Tvättmaskin. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.