Bungalow Seafront

Bungalow Seafront är dubbelrum med balkong eller terrass och med havsutsikt. Rummen ligger med bästa läge mot havet. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng eller i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass och med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två är räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.