Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 43 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
LÄGET,PERSONAL,MATEN
-

Bekräftad gäst: 2024-06-14


10 av 10

+
Bra service
-

Bekräftad gäst: 2024-06-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-05-24


7 av 10

+
Inget speciellt. Det mästa var bra.
-

Bekräftad gäst: 2024-05-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Lagom stort.Stor pool .Fina rum med en fantastisk utsikt.trevlig personal bra städning.
-
Väldig högt buller i matsalen .Kanske lite gardiner tyger som hade dämpat det lite.Solstolarna skulle kunna fällas opp ett step till så att man kunde sitta opp mer i solstolarna.

Bekräftad gäst: 2023-09-22


10 av 10

+
Bungalow på stranden var perfekt
-
Snyggt, rent och fräscht

Bekräftad gäst: 2023-09-08


6 av 10

+
Läget
-
Hade bara fungerande AC två nätter. Påtalade det flera gånger. Kunde inte sova pga värmen. Blev hånad av en ur hotellpersonalen när jag sa till om det, aldrig varit med om otrevligare personal.

Bekräftad gäst: 2023-08-18


9 av 10

+
Att det var grässtrand och man behövde inte bråka om solstolar nere på stranden. Mycket fint hotellområde. Wi-Fi nere på stranden
-
Inget gott kaffe. Alldeles för svagt. Kanske ta fler skopor av kaffebönor.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


6 av 10

+
Städningen.
-
Sluta spela hög musik vid poolen på dålig utrustning som skorrade på maxvolym. Bättre mat. Solstolarna var slut redan kl 8 på morgonen då hotellet tillät folk lägga handdukar på. Vi fick hyra cyklar och ge oss iväg när det inte fanns någon plats att vara på.

Bekräftad gäst: 2023-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1110 omdömen
Utmärkt
 
464
Väldigt bra
 
379
Bra
 
159
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
52

5 senaste omdömen

2023-07-01

av Sofis A Kungsbacka, Sverige

Par från Sverige

Bodde en vecka i juni på Aelos. Bungalow med delvis havsutsikt, var trevlig och fräsch. Lite små myror på golvet, men det var ingen fara. Solstolar vid poolen paxades rätt tidigt. Så vi gjorde samma. En morgon försvann våra handdukar. Stranden var stenig och man fick gå ca 200 m för att hitta en liten nerfart där det inte var lika stenigt, Wellnessvärdinnan som gick runt i restauranten var verkligen jättetrevlig. Maten var ojämn, salladerna alltid fräscha men att stå vid stekbord med bara ett litet fat med små kycklingbitar kändes futtigt. En kväll var det pannbiff, visserligen halsbränna men ändå variation, Maten hade mer att önska. Äggröran på frukosten såg osmaklig ut. Så rum och personal stark 4 liksom pool. Tyvärr håller inte maten 4 stjärnor.

 
2014-06-22

av Josefin L

Perfekt!

Underbart bra resa, hotellet var kanon och maten likaså! Hotellet låg lite utanför kos stad men det var mycket lätt att ta sig in med buss för en billig peng. Både jag och min sambo kan tänka oss att åka tillbaka till aelos!

 
2024-06-01

av Compass22898306024

Meilleures vacances Très bon hôtel destination paradisiaque

Troisième expérience dans cette hôtel en 10 ans et il est juste vraiment parfait La nourriture est vraiment très bonne, restaurant à la carte vraiment dingue Les chambres sont très propres Le personnel est incroyable et parle bien français On a passé un séjour fabuleux Mille mercis

 
2023-10-17

av klaas v

Fijne vakantie op The Aeolos Beach in Kos

In juni 2023 zijn wij 10 dagen op Aeolos Beach verbleven. Wij hebben het als zeer goed ervaren! De ligging, het uitzicht op zee, geweldig! Het ligt op fietsafstand van Kos stad. Ook de diversiteit van het dinner en ontbijt was super goed! Kortom, wij hebben genoten en komen hier zeker nog weer terug! Vos Holland

 
2023-10-14

av GoPlaces08634961939

Erholsamer, abwechslungsreicher Strandurlaub

Ich und mein bald 13 jähriger Sohn hatten in einem premium Bungalow mit Meerblick und Halbpension eine Woche Strandurlaub verbracht. Die "private" Poolanlage, der Blick zum Meer, das türkisblaue Meer und die phantastischen Sonnenuntergänge waren herrlich. Der Zugang zum Meer, insbesondere der erste Bereich vom Strand, nach der Liegewiese dürfte etwas öfters gepflegt werden um so den angeschwemten Unrat zu beseitigen. Wir wussten, dass das Beachrestaurant bereits geschlossen war. An das Essen im Hauptrestaurant konnten wir uns bis auf das Salatbuffet nicht gewöhnen. Morgens die Konfituren und anderen Brotaufstriche und abends Mayonaise und Ketchup wurde in überdurchschnittlich grossen Schüsseln unappettitlich präsentiert. Die vier Themenabende Greek, Greekislands, Mexican und Italian konnten wir von den anderen drei Abenden nicht wirklich unterscheiden. Die an den meisten Speisen haftende Sauce, offensichtlich um die Speisen warm zu halten, waren sehr klebrig und speziell abgeschmeckt. Das Fleisch mehrheitlich trocken und geschmacklich nicht unseren Vorstellungen entsprechend. Das Personal war mehrheitlich freundlich, vor allem die Damen an der Rezeption. Das Servicepersonal war wohl bereits etwas müde von der langen Saison. Wir empfehlen kommenden Gästen in den premium Bungalows zu buchen und vom AI Angebot abzusehen. Kos Stadt ist mit dem Bus (Station ca 5' zu Fuss entfernt) in ca. 20' zu erreichen. Dort gibt es unzählige Verpflegungsmöglichkeiten.