Kundomdömen om Albatros (Korfu)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevlig och tillmötesgående personal och bra läge.
-
Hade gärna haft rena handukar sista dagen.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


4 av 10

+
Stranden
-
Det var dåligt utbud på mat och dryck,slitet hotell. Dålig information på info mötet om ex lunchbox vid utflykt.

Bekräftad gäst: 2023-07-22


3 av 10

+
Personalen var det bästa.
-
Man fick betala för att använda hotellets solstolar. Så dåligt. Har aldrig varit med om detta och 7 euro allinklusiv ska vara allt annars är det inte allinklusiv och det är inte billigt att köpa till.

Bekräftad gäst: 2023-07-09


5 av 10

+
Läget
-
Hårda sängar, fick en tunn extra madrass, blev något bättre. Sängarna borde bytas ut. Fick inte dricksvatten på flaska utan på glas från kran. Googlade och man bör inte dricka kranvatten på Korfu. Kopplade in Apollo och då fick vi gratis vatten på flaska! Det fanns gott om maneter i vattnet. Min man blev ordentligt bränd två gånger. I strandbaren hade man rustat sej med salva! Frågade personalen och maneterna hade kommit förra sommaren. Avstod från bad i det fina havet!! Detta borde Apollo kolla upp och informera om när man bokar resa.

Bekräftad gäst: 2023-07-01


5 av 10

+
Trevlig personal i receptionen
-
Den manliga personalen var för flörtiga och på. Vi som två 18 åriga tjejer blev kollade på flera och dem sa ”du får drickan om du säger ditt namn” osv.

Bekräftad gäst: 2023-06-25


8 av 10

+
Läget, personalens vänlighet och vattenområdet och glassen va magisk
-
All inclusive hade gärna fått varit lite dyrare och låtit fler drycker och solstolar ingått nu kände man sig uttittad och inte lika välkommen som om man vill göra Sängarna var stenhårda det va som å ligga på en träbänk, maten va verkligen inte alls bra tyvärr. Den enda räddningen var den magiska tzatzikin

Bekräftad gäst: 2023-06-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

190 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
51
Bra
 
38
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2024-06-14

av Getaway39689610519

Nicht noch einmal

Wir waren das erste Mal dort. Dabei bleibt es auch. Wir können niemanden dieses Hotel empfehlen. Die Außenanlage und der Strand sind OK. Das war es dann auch schon. Als Allinklusiv Tourist ist man 2.Wahl. Kein Service für Allinklusiv Touristen. Aussage vom Personal.

 
2024-05-24

av Greecerlein Tyskland

Besser nach nebenan ...

Wir haben nur den Strand"service" genutzt, da er laut Plakat öffentlich ist. Im Gegensatz zu den Nachbarn verlangt man hier leider 9€ für Liegen/Sonnenschirme und hat dort noch nicht einmal einen Abfalleimer stehen. Wir nutzen nun die anderen Verleiher wo man kostemlos liegen kann wenn man etwas trinkt oder isst. Da wir Mittags ohnehin etwas trinken/essen passt es gut

 
2024-06-15

av Escape48510525917

Nice hotel, shame about the charge for sunbeds.

Just returned yesterday from a week staying at this hotel, this is my honest review. Positives; Location, absolutely fabulous, beach front and 15 minutes walk to the centre. Hotel is nice and clean, staff very friendly and work hard, gorgeous pool and smaller jacuzzi pool. Literally amongst all the beach bars and Tavernas and not forgetting The Golden Beach cocktail bar where there are shows on an evening. Negatives; Food a bit hit and miss, we stayed half board and I ate breakfast at one of the beach bars 4 days. The mattresses on the beds were rock hard and finally, the one reason I would not go back to this hotel is ... a charge of 9 Euros per day for 2 sunbeds and a parasol round the pool even as a hotel resident, this really did not sit well with myself and all the other British people staying there. I understand charging on the beach but come on, not at your hotel pool! We ended up going to the beach after 2 days and paying less for sunbeds at one of the bars. It is such a shame as the pool area and garden is lovely.

 
2023-08-27

av Any J

Can’t wait to return

We have recently returned from our honeymoon with all 4 of our children and also one of the children’s friends. We stayed at the sister hotel Alkionis but spent virtually every day at Albatross as we were all inclusive. The pool was lovely, we weee happy to pay for the sunbeds as we used as a base if we then wanted to nip to the beach and the food was brilliant. The outstanding thing for us was the amazing staff and management though, so friendly & attentive and one of the reasons we are booking to stay at the Albatross next year. We can’t wait to come back

 
2022-10-17

av V8024YBcarolc

Summer holiday

My daughter and myself had a delightful 2 weeks at the Albatros Hotel in Moraitika, Corfu. The hotel enjoys a beach front location and is set in beautiful, well kept gardens. The hotel was beautifully clean with regular changes of bedding and towels, we went all inclusive and each day at all of the mealtimes there was a generous selection of buffet style meals to suit all tastes. One of the biggest assets to the hotel just had to be the staff, from reception to dining room to their bistro, all just wanted to accommodate us with whatever we wanted in the friendliest and kindest way. The owners were also very keen to ensure that we were having a good holiday and I certainly would recommend this hotel, one downside was that there was a charge for the poolside sun lounges which I have not experienced in an all inclusive deal previously, however they were beautiful sun loungers, very comfortable so all in all my review could only be favourable even more so if they had installed a British flag out front along with all the other countries flags. Thank you Albatros we enjoyed.