Kontokali Bay

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Fina Kontokali Bay på Korfu erbjuder ett vackert läge precis vid stranden. Här njuter du av flera restauranger med välsmakande mat, stort och härligt spa och ett gym. Poolområdet har en fin infinitypool med vacker utsikt och omges av lummig grönska som ger en avkopplande atmosfär. För lite extra lyx - boka ett dubbelrum med privat pool.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer. Familjerum för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukostutbud, stranden, gym o spa, fräsch pool. Lugn atmosfär.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2443 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det lyxiga hotellet Kontokali Bay ligger vid stranden, cirka sex kilometer från Korfu stad. Här finns ett fint poolområde med en infinitypool med solstolar och parasoller som ingår. Separat barnpool i området omkring barnklubben, som ligger en bit från huvudpoolen och andra faciliteter. Pool- och strandhanddukar ingår. Hotellet har även en inomhuspool som får nyttjas utan kostnad.

Hotellet har fyra restauranger. Bufférestaurangen Horizon serverar frukost och middag, tavernan Marina vid stranden, à la carte-restaurangen Asterias serverar middag och strandrestaurangen Paréa som serverar grekisk meze och har öppet från lunch till middag. Två barer, Panorama i lobbyn och Alegro på stranden. Livemusik och underhållning varje kväll.

I hotellets spa är du välkommen att använda bastu, ångbastu, jacuzzi och den uppvärmda inomhuspoolen utan avgift, gym och relaxrum, spabehandlingar mot avgift. Här finns även ett wellness-koncept med bland annat kostråd och behandlingar med organiska produkter. Du måste vara 16 år eller äldre för att nyttja hotellets spa.

Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år med engelsktalande personal. Lekplats. Aktiviteter som bordtennis, dart och beach volley ingår. Du kan också aktivera dig med yoga, stretching, aerobics, hiking och tennis (belysning mot avgift). Vattensporter och biljard mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Hotellet erbjuder transport till och från Korfu stad varje dag, bussen går från hotellet kl. 09.30 och tillbaka från Korfu stad kl. 13.30.

Hotellets strand har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Utmärkelsen garanterar vattenkvaliteten, god badsäkerhet, bra miljömässig information till besökarna, en korrekt behandling av den lokala naturen samt flera andra miljömässiga och kvalitetsmässiga kriterier. Blå Flagg är ett av världens mest erkända miljömärken som tilldelas stränder, småbåtshamnar och hållbara båtturismoperatörer.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukostbuffé samt lunch eller middagsbuffé)
  • Helpension (frukostbuffé, lunch och middagsbuffé)

Säsongsinformation

Bilderna på dubbelrummen med havsutsikt, som renoveras till sommaren, är skisser och kommer att uppdateras så fort Apollo får riktiga bilder från hotellet. Skisserna kan skilja sig från verkligheten.

Alla hotell, Gouvia & Kontokali

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu är ett trendigt hotell som lockar unga vuxna som vill spendera semestern på ett hippt, snyggt designat och barnfritt hotell med handplockade DJ:s som spelar musik. Här finns restauranger som serverar fräsch mat och barer som erbjuder snygga och välsmakande drinkar. För att bo på hotellet måste du ha fyllt 16 år. Naturligtvis ingår All Inclusive.