Dubbelrum

Dubbelrum med terrass eller balkong, vissa med havsutsikt. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad. Rummen med havsutsikt är renoverade till sommaren 2024. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Luftkonditioneringen styrs centralt under lågsäsong. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med uteplats med privat pool. På uteplatsen finns två solstolar. Rummen ligger i huvudbyggnaden. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Luftkonditioneringen styrs centralt under lågsäsong. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 23 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Rummen är placerade antingen i huvudbyggnaden eller i bungalowdelen. Familjerummen består av två delar, en sovrumsdel och en vardagsrum och rummen delas av med en skjutdörr. Familjerummen i huvudbyggnaden har en dubbelsäng och två bäddsoffor. Familjerummen i bungalowdelen har en dubbelsäng och två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Luftkonditioneringen styrs centralt under lågsäsong. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-36 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.