Cook's Club Corfu

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Cook's Club Corfu är ett trendigt hotell som lockar unga vuxna som vill spendera semestern på ett hippt, snyggt designat och barnfritt hotell med handplockade DJ:s som spelar musik. Här finns restauranger som serverar fräsch mat och barer som erbjuder snygga och välsmakande drinkar. För att bo på hotellet måste du ha fyllt 16 år. Naturligtvis ingår All Inclusive.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum, delad pool, för 2 personer. Bay room för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

De gemensamma utrymmena!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 484 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 650 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cook's Club Corfu bjuder på lyxig minimalistisk stil där ljusa jordnära färger och fina träslag fått bestämma. Välkommen till en modern, urban atmosfär! Det är det självklara hotellet på Korfu för dig som reser utan barn och vill bo på ett trendigt hotell där bra mat och snygga cocktails är i fokus och där handplockade dj:s från hela världen spelar musik från morgon till kväll.

För att bo på Cook's Club Corfu måste du vara 16 år eller äldre. All Inclusive ingår för att du ska kunna njuta av sköna stunder i solstolen. Vill du hellre bada kan du doppa tårna vid den närmaste stranden vid Komeno Bay. På bekvämt promenadavstånd hittar du affärer, barer, restauranger och ställen för sena timmar.

Snyggt och väldesignat poolområde med en pool, solstolar, parasoller, poolhanddukar och en poolbar som serverar drinkar och spelar musik från kl. 10.00 till 17.00.

Cook's Club har tre restauranger, i Cantina äter du en härlig och nyttig frukostbuffé, kontinental frukost samt lunch och middag från en fast Street Food-meny med inspiration från köken i Asien och det traditionella grekiska köket, veganska rätter finns. I à la carte-restaurangen Campiello serverar klassiska rätter från Korfu med en twist och till sommaren 2024 öppnas restaurangen Smoke Grill á la carte som serverar grillade rätter. Bordsreservation krävs i á la carte-restaurangerna. I Captains Cook's poolbar kan du äta lättare rätter och ta en drink. Lobbybar.

Hotellet har ett spa med bastu och hamam samt möjlighet till massage och välgörande behandlingar - allt mot avgift. Du kan delta i yoga-, pilates- och aerobicsklasser - personlig tränare mot avgift. Tennis, personlig tränare mot avgift. Underhållning och överraskningsfester flera gånger under veckan och varje kväll spelar en DJ skön musik i Captain's Cook Bar.

Wifi över hela hotellet. Rumsservice kl. 06.00-01.00. Kiosk och en butik. Hotellet är kontantfritt. Ca 750 meter till Gouvia och till stranden Gouvia Beach ca 650 meter. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Ca 6 kilometer med bil till Korfu stad.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukost i restaurangen Cantina, kl. 05.00-07.00
  • Frukostbuffé i restaurangen Cantina, kl. 07.00-10.00
  • Kontinental frukostbuffé i restaurangen Cantina, kl. 10.00-11.00
  • Lunch i Captain Cook's poolbar, kl. 12.00-17.00
  • "All Day Dining" från en fast och begränsad meny i restaurangen Cantina, kl. 12.30-19.00
  • Middag från en fast meny i restaurangen Cantina, kl. 19.00-21.30
  • En middag per vistelse i à la carte-restaurangen Campiello, kl. 19.00-21.00
  • En middag per vistelse i à la carte-restaurangen Smoke Grill à la carte, kl. 19.00-22.30
  • Obegränsat med lokala och utvalda internationella förfriskningar, öl, vin och drinkar i någon av hotellets barer, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Gouvia & Kontokali

Kontokali Bay

Fina Kontokali Bay på Korfu erbjuder ett vackert läge precis vid stranden. Här njuter du av flera restauranger med välsmakande mat, stort och härligt spa och ett gym. Poolområdet har en fin infinitypool med vacker utsikt och omges av lummig grönska som ger en avkopplande atmosfär. För lite extra lyx - boka ett dubbelrum med privat pool.