Kundomdömen om Cook's Club Corfu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
De gemensamma utrymmena!
-
Gräslig musik som spelades för högt. I vissa lägen var det knappt möjligt att samtala.

Bekräftad gäst: 2024-05-18


10 av 10

+
Pool, DJ, mat
-
Borde ha tzatziki att ta själv i restaurangen och frukt i snacksbaren

Bekräftad gäst: 2023-08-26


6 av 10

+
barerna
-
Alldeles för mycket trappor överallt och inga ledstänger. Mycket gap och skrik sent på kvällarna

Bekräftad gäst: 2023-05-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

527 omdömen
Utmärkt
 
288
Väldigt bra
 
89
Bra
 
76
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2024-07-11

av Maïté B

Zeer chique hotel. 🌴

Heel goed en mooi hotel. Het eten is dik in orde. Het was voor ons een nieuw gegeven dat we ons eten via een app moesten bestellen, maar alles was heel duidelijk en het verliep vlot. Alles is heel netjes. Een enkele opmerking is de vriendelijkheid van de mensen aan de bar. Dit zou nog iets beter kunnen.

 
2024-07-08

av Explore68198029374

Énormissime merci, c'était une expérience incroyable

Ma famille nous y sommes rendus à l'occasion de mes 50 ans et c'était une expérience inoubliable. Mentions spéciales pour les Guest relations, la réception et le personnel de restauration : un énormissime MERCI de la part de toute ma famille! J'ai passé le meilleur anniversaire et je le souhaite à tout le monde!

 
2024-07-07

av Guide445460

Valeur sûre ! Je recommande ++++++

Un staff à l'ecoute et au petit soin, spécial mention à Angela de l'accueil qui a parfaitement géré ma problematique de baggage perdue avec l'aéroport. Cuisine fraîche et variée sans compter la propreté de l'établissement! Détente & Farniente assurées!

 
2024-06-28

av Marisevdk

Een all-inclusive met exclusieve vibe

Wilde nog heel graag even een review achterlaten omdat we zo onwijs genoten hebben in de Cooks Club in Corfu! Juni is een top tijd om Corfu te bezoeken en de Cooks club heeft een hele gezellige vibe. Het is een all-inclusive concept, maar omdat ze hier een app voor gebruiken blijft het een luxe vibe hebben. Ook hebben ze een mooie gym in een apart gebouw buiten in de tuin en een tennis baan. Samantha functioneert als Guest Relations en is toevallig ook Nederlands. Ze is onwijs vriendelijk en helpt iedereen met haar persoonlijke touch. Zeker een aanrader om even gezellig met haar te praten! Hopen graag een keertje terug te komen!

 
2024-06-25

av Anthonie V

Voor de 4e maal een fijn verblijf in Cooks Club

Geweldig hotel. Schoon en comfortabel. Zeer tevreden over de schoonmaaksters van mijn kamer. Het personeel is toch wel een van de redenen dat ik blijf terugkomen. Nederlandse Samantha (Sam) van gast relaties laat me iedere keer weer welkom voelen en ik voel me erg gewaardeerd als gast. Ze zal je ook met alles helpen. Bar personeel in de lobby Michael, Maria en anderen waar ik even de naam niet van herinner zijn joviaal en ze weten precies wat ik graag drink. De eetzaal is prima in orde. De bediening daar kent me inmiddels ook goed en zijn erg vriendelijk. (Costa, George, Harry, Georgia). Receptie team geweldig. Grootste verrassing dit jaar was het entertainment aanbod. Dit jaar ook vaak binnen wat ik plezierig vond. Als alles meezit kom ik wederom in September.