Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Läget
-
- Duschhandtaget var trasigt - det luktade skit från avloppet - vatten rann i toaletten oavbrutet - skulle jag verkligen få rum nr 2? Om det verkligen ingår i ert erbjudande så är det riktigt illa

Bekräftad gäst: 2021-09-13

Svar från Apollo 2021-09-28
Hej! Vad tråkigt att höra att hotellet inte levde upp till dina förväntningar på resan. Om det är något som man är missnöjd med så är det bra om man informerar vår personal på resmålet kring detta, så att hotellet har en chans till förbättring. I övrigt så hoppas vi att du hade en fin vistelse med oss på Karpathos! Med vänlig hälsning Linnéa, Apollo Kundservice

9 av 10

+
Personalen, tavernan, läget
-
uppfrächning badrum

Bekräftad gäst: 2021-08-08


10 av 10

+
Väldigt trevlig personal och familjärt hotell. Den tillhörande restaurangen är mysig med fantastisk personal.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Servicen från personalen. Känns som att vara hemma hos deras familj.
-
Fungerande vattenkokare. Brödkniv.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


6 av 10

+
Lugnt och skönt på hotellet och utanför. God service.
-
Toaletten var trasig, vatten rann på golvet när man spolade. Duschhandtaget trasigt.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Three Dolphins är ett enkelt familje drivet Hotel med perfekt läge. Lefkos är en liten by men detta låg precis mitt emellan 3 mycket fina stränder, restauranger etc. Hotelrestsurang med främst klassiskt grekiskt kök tillagat av familjen. Fisk fångad av familjen. Service utöver det vanliga! Allt möjligt och om något lite problem fixas det direkt.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-05


10 av 10

+
Personal
-
Ingenting

Bekräftad gäst: 2021-07-04


8 av 10

+
Den trevliga personalen/ägaren.
-
AC saknas.

Bekräftad gäst: 2021-07-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-28


4 av 10

+
Servicen och städet. Och närheten till stränderna. Faciliteten skulle väl vara att det fanns en vattenkokare på rummet.
-
Köp in en bättre frukost! Det skulle ni tjäna på! Vi köpte till färskpressad juice, yoghurt och scrambled eggs och omelett till olika frukostar. Ni skulle kunna variera de stenhårt kokta äggen med det sistnämnda plus pannkakor (som vi fick en gång

Bekräftad gäst: 2019-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

57 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
18
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2012-08-16

av Elisabet B Göteborg, Sverige

Mycket bra ospecat hotell

Vi åkte ospecat med Air Tours till Karpathos, Pigadia stad och hamnade på det hotell de tydligen alltid använder vid ospecade resor, Studio Dolphin. Vi mottogs av en underbar värdinna/ägare som gav oss tror jag det bästa rummet (38). Stort rum med kylskåp, litet frysfack liten spis.Bra badrum. AC mot avgift (hade inte klarat värmen utan) Få men trevliga möbler och en underbar balkong med FANTASTIK utsikt över hamnen, byn, bergen och det stora blå havet. Vågornas brus över de vita runda stenarna på ministranden nedanför hotellet blir en härlig bakgrund om man sover med öppen balkongdörr. Rummet städas varje dag förutom söndag. Rent och snyggt. Minus är att det är långt till stranden som ligger på andra sidan byn samt att det ligger i en backe vilket kan vara jobbigt för den som har svårt att gå i värmen och det är otroligt varmt i augusti även om den ständiga vinden gör det mer behagligt. Hiss finns alla våningar.

 
2021-09-04

av Mc4one Metz, Frankrike

Always the same :)

Fourth time we have been to this hotel. Always the same charm, the same comfort. If you are looking for a peaceful location close to all shops and convenience this is the place. The owner is always so nice. A real mom to us and our son. We hope to come back soon :)

 
2018-08-26

av MilicaM24 Belgrad, Serbien

Ferry boat noise is a big problem

So this is one of the places that travel agency calls “quiet but close to the center”. And it would be if it wasn’t just above the main ferry and big transportation ships harbor. They are docking day and night during the season and sometimes oil tankers are staying for over 20h unloading the petrol. So bring some earplugs! Also garbage tracks are coming every day at 7 am, with more noise Studios and apartments are spacious and cleaning is good. Balconies and terraces are also big and have great sunset view

 
2018-07-16

av Dostana J Belgrad, Serbien

great for all of us (defferent taste)

We (the family of three, teenage daughter), were Sofia's guests at the end of low season 2018. (14./24. 06.), lucky to move in rooms (2 big ones) with biggest balcony (2nd floor). And we'll be back, for sure! not only for owner's proffesional but warm reception, daily cleaning and good wifi... we're grateful to find THE BEST LOCATION in Pigadia on our first visit to Karpathos island: since we all have different needs, this particular point made the best of 11days vacation possible. - for the active one: every morning, from Dolphin Apartments, take a walk by the sea bank, enjoy peace and quiet, easy sunbeam (through the center, up and down, or by marina bay), than continue to the end of pedestrian road (parallel to the very long beach), pass by all those runners and yogins doing their morning routines ("sun salutation", "five tibetans", etc.) inhaling sea breeze... and then get back barefoot through the shallow water, proceed and enter the center to sip a italian esspreso with danish waffles or get some fruits and veggies, pastries on a wayback to the room... cca 8km on your pedometer! - meanwhile, the passive one (waking up after 9am) will do all the networking needed to be done in the room (kettle, toaster,... and still plenty of plugging for all your apps and devices!); ... and the little one is probably absorbing Karpathos on the terrace: ears, eyes and nostrils full! (deep shadow until 11 am); - be sure to make pause during strong sun (from 11am till 16pm... don`t be fooled by wind): cover your legs, arms and head! Since Dolphin Apartments are situated at one end of town, (just above the dock - ferries are easy to be spoted and be heard) use it to know Pigadia better! cuisine is mild and organic, people very relaxed... or plan a trip to explore Karpathos - bus station is 10 minutes away, or better yet - rent a car! There are many different beaches and good road ahead... - those few hours will fly in different taverna/restaurant/pasticceria each day (it's not easy to choose), and you will be still very close both to your apt and beach! another stroll by the beach to one of many cafe and family run restaurants (free wifi) will provide a good digestion! - after all that swimming and healthy tanning, you'll be back in your Dolphin apt as you mingle with the rest of thankful tourists through the Pigadia town with the biggest smile ever! what I like the most about Dolphin Hotel Apartments? the fact that it made possible to be in the town and at the beach whole day and night! Everything is just a feet away, but far enough to get some peace... but I must add something (about "peaceful and quiet place to rest and recuperate"): those ferries and boat horn are not loud - you are, my dear fellow travelers!!! take it easy on door handle, furniture and bath... we all live on the same planet (and share the same hotel apartment)... let's share a nice holiday memories!

 
2018-06-26

av Djordje J

Dj

We stayed at Dolphin's for 10 days and really enjoyed it. Perfect position, clean rooms, beautiful view, awakening with the sound of waves...very hospitable hotel owner Sofia and service as well... My recommendation for this place definitely...