Marcos Beach

Spendera din semester på ett omtyckt och gästvänligt hotell i lugna omgivningar på ön Ios. Marcos Beach ligger nära öns berömda strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav och många roliga vattenaktiviteter.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Ägarna o personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 229 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Marcos Beach ligger i lugna omgivningar och ligger nära den populära Mylopotas-stranden med restauranger och minilivs. Här finns ett trevligt poolområde med en pool med utsikt över stranden samt solstolar och parasoller och en snackbar. Lockar ett svalkande bad i havet hittar du stranden strax nedanför hotellet.

Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen, med stundtals svag koppling. Ca 2,5 km till Chora med ett större utbud av restauranger, affärer och barer. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Ios

Far Out Hotel & Spa

En liten bit upp från stranden och drygt två kilometer från Chora ligger Far Out Hotel & Spa, ett bekvämt boende med eget litet spa. Och utsikten! Utsikten från hotellet över bukten och Mylopotas-stranden är slående. Välkomna till ett härligt hotell på Ios.

Far Out Village

Det allra bästa med hotell Far Out Village på Ios är läget! Hotellet ligger precis vid Mylopotas-stranden, och nästan det enda som ligger mellan stranden och hotellet är det härliga poolområdet.