Eden Ios

Eden Ios är ett enkelt hotell utanför Ios stad för dig som inte ställer några krav på fina faciliteter eller hög standard. Ägarna bjuder på den bästa grekiska gästvänligheten och får högt betyg av tidigare gäster. Hotellet har en fin trädgård där frukosten serveras. Hyr en bil och upptäck ön Ios och här finns ett stort utbud av nattklubbar, restauranger och barer.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 34 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Eden Ios är ett familjedrivet hotell i utkanten av Ios. Ägarinnan Evanthia får dig att känna dig extra välkommen. I trädgården serveras frukost. Hotellet är lugnt trots närhet till nattlivet på ön. Kort promenad till den kända stranden Mylopotas.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Receptionen är öppen dagtid. Trafikerad väg måste korsas för att nå stranden. Ca 250 meter till stranden Paralia Mylopotas och ca 2,5 kilometer till Ios stad.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Ios

Marcos Beach

Spendera din semester på ett omtyckt och gästvänligt hotell i lugna omgivningar på ön Ios. Marcos Beach ligger nära öns berömda strand Mylopotas Beach med sitt svalkande hav och många roliga vattenaktiviteter.

Ios Palace

Säkra en minnesvärd semester på Ios Palace! Här finns tre pooler och du kan njuta av goda cocktails och en DJ spelar skön loungemusik vid poolområdet. Njut av autentisk Medelhavsmat tillagad av ekologiska råvaror och slappna sen av till utsikten över vackra Mylopotas-stranden.