Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa är ett stort och elegant hotell i centrum av Ioannina på Greklands fastland. Här kan du koppla av i en fin miljö och njuta av god mat, ett härligt spa och upptäcka de fina omgivningarna. Bergen bjuder på spännande natur och du kan hänga med på en cykeltur eller hyra en bil och åka ner till kusten för ett bad i havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Executiverum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1006 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Grand Serai Congress & Spa har ett stort och härligt poolområde med solstolar och parasoller samt poolhanddukar. Bad rekommenderas inte i insjön i Ioannina.

Restaurangen Yasemi serverar frukostbuffé, lunch från en meny samt middagsbuffé med inspiration från det lokala köket och det grekiska köket med en modern touch. I baren Kourabas kan du från tidig morgon ta en kaffe eller te och mot kvällen tid en aperitif innan middagen. Poolbaren serverar dryck och lättare snacks under dagen.

Det bästa med Grand Serai Congress & Spa är deras spa. Här finns en flera olika sköna behandlingar att välja på samt en inomhuspool - allt mot avgift. Du kan även träna utan extra kostnad på hotellets gym.

Wifi ingår över hela hotellet. Strykjärn och strykbräda samt byxpress finns mot förfrågan i receptionen. Semesterorterna Sivota och Parga ligger vid havet, dit det är ca 10 mil. Fri parkeringen på hotellet. Vi rekommenderar att hyra bil redan på flygplatsen och under vistelsen i Ioannina.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Frukosten serveras kl. 07.00-10.00 på vardagar och 07.00-11.00 på helger. Middagen serveras kl. 19.30-21.30. Vid låg beläggning på hotellet serveras middagen som en fyrarätters middag som beställs från en meny.

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Ioannina

The Lake Hotel

The Lake Hotel är ett snyggt och elegant hotell precis vid insjön Pamvotis i staden Ioannina på Greklands fastland. De mäktiga bergen bildar en fin bakgrund som även lockar med forsränning och vandringar. Här bor du i fina rum och hotellet passar dig som vill ha avkoppling varvat med en aktiv semester.

Naiades Ioannina

Naiades ligger mitt bland kullerstensgator och smala gränder i de äldre delarna av Ioannina. Hotellet består av åtta snyggt inredda rum i olika färgskalor. Frukosten består av lokalproducerade produkter från Epirus och den intas i den rustika matsalen i källaren eller på den fina stenbelagda innergården. Hotellet har även en vinkällare, så ta ett glas och koppla i den vackra miljön.