Naiades Ioannina

Naiades ligger mitt bland kullerstensgator och smala gränder i de äldre delarna av Ioannina. Hotellet består av åtta snyggt inredda rum i olika färgskalor. Frukosten består av lokalproducerade produkter från Epirus och den intas i den rustika matsalen i källaren eller på den fina stenbelagda innergården. Hotellet har även en vinkällare, så ta ett glas och koppla i den vackra miljön.

Superdeal!

Nu kan du fynda resor till Grekland till låga priser! 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Naiades är ett unikt hotell med sina få rum beläget i de äldre delarna av Ioannina. Här ska du bo om du vill uppleva en fantastisk stad med ett rikt kulturliv, härliga naturupplevelser och sköna kvällar på någon taverna i staden.

Den mycket uppskattade, lokalproducerade frukosten intas i källaren där det även finns en vinkällare. Under dagen och kvällen finns det kaffe, te, kakor och frukt tillgängligt för alla gäster på en buffé.

Wifi ingår över hela hotellet. Receptionen är öppen kl. 08.00-23.00.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Frukosten serveras i hotellets frukostrum i källaren, kl. 08.00-10.30.

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Ioannina

The Lake Hotel

The Lake Hotel är ett snyggt och elegant hotell precis vid insjön Pamvotis i staden Ioannina på Greklands fastland. De mäktiga bergen bildar en fin bakgrund som även lockar med forsränning och vandringar. Här bor du i fina rum och hotellet passar dig som vill ha avkoppling varvat med en aktiv semester.

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa är ett stort och elegant hotell i centrum av Ioannina på Greklands fastland. Här kan du koppla av i en fin miljö och njuta av god mat, ett härligt spa och upptäcka de fina omgivningarna. Bergen bjuder på spännande natur och du kan hänga med på en cykeltur eller hyra en bil och åka ner till kusten för ett bad i havet.