The Lake Hotel

The Lake Hotel är ett snyggt och elegant hotell precis vid insjön Pamvotis i staden Ioannina på Greklands fastland. De mäktiga bergen bildar en fin bakgrund som även lockar med forsränning och vandringar. Här bor du i fina rum och hotellet passar dig som vill ha avkoppling varvat med en aktiv semester.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 124 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det fina poolområdet har en pool, en separat barnpool (ca60 cm djup), poolbar, solstolar och parasoller samt poolhanddukar och kommer att bli din oas för återhämtning under semestern i Ioannina då dagarna gärna fylls med roliga aktiviteter, både i staden och i omgivningarna.

I hotellets restaurang kan du äta en god frukostbuffé, lunch och middag som à la carte. I poolbaren kan du beställa dryck, sallader, burgare och lättare rätter under dagen. Hotellets bar är öppen från tidig morgon till sen kväll och här kan du beställa kaffe och andra drycker.

Enkelt och litet gym. Hotellet har även olika yogaklasser. Möjligt att boka massage på rummet, mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. Till semesterorterna Sivota och Parga, som ligger vid havet, är det ca 10 mil. Vi rekommenderar att hyra bil redan på flygplatsen och under vistelsen i Ioannina. Kostnadsfri parkering finns på hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)

Middagen kan vid låg beläggning serveras som en färdig meny med förrätt, huvudrätt och dessert.

Cityhotell

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Bra läge 
  • Hög komfort och bra service
  • Pool eller nära stranden

Alla hotell, Ioannina

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa är ett stort och elegant hotell i centrum av Ioannina på Greklands fastland. Här kan du koppla av i en fin miljö och njuta av god mat, ett härligt spa och upptäcka de fina omgivningarna. Bergen bjuder på spännande natur och du kan hänga med på en cykeltur eller hyra en bil och åka ner till kusten för ett bad i havet.

Naiades Ioannina

Naiades ligger mitt bland kullerstensgator och smala gränder i de äldre delarna av Ioannina. Hotellet består av åtta snyggt inredda rum i olika färgskalor. Frukosten består av lokalproducerade produkter från Epirus och den intas i den rustika matsalen i källaren eller på den fina stenbelagda innergården. Hotellet har även en vinkällare, så ta ett glas och koppla i den vackra miljön.