Pool på Nilenskryssningen med Spring Tours Collection

Livet ombord

Spring Tours flotta består av flera eleganta, klassiska kryssningsfartyg med fyra däck och plats för ca 100 passagerare. Båtarna varierar i storlek men är annars väldigt lika varandra. Njut av pool, soldäck och restaurang, där de vackra utsikterna över Nilen alltid är närvarande. Efter en dag av spännande utflykter och nya intryck är det skönt att återvända till de bekväma hytterna för lite egentid. 

Pool och soldäck

Efter en dag med spännande utflykter och många nya intryck är det skönt att komma tillbaka till båten och njuta av bekväma faciliteter, god mat och förstklassig service. Slappna av i den egyptiska solen på soldäcket där du hittar en pool, solstolar, handdukar och en poolbar. Utsikten över flodbädden är helt magisk – under kvällen är det en speciell känsla att sitta under den vackra, stjärnklara himlen och bara njuta av tillvaron. Salongen är den naturliga samlingsplatsen och bjuder på underhållning som galabeya-afton – en kväll där man festar på egyptiskt vis. 

Atmosfären ombord är välkomnande och oformell, med serviceinriktad personal som gör sitt yttersta för att du ska trivas. Utrymmena är ljusa och trevliga och inredda med klassiska fartygsdetaljer. Undrar du något är receptionen öppen dygnet runt och erbjuder telefonservice och deponering av värdesaker (mot avgift). 

Mat och dryck

I restaurangen serveras det buffé med både internationella och lokala rätter till frukost, lunch och middag. Njut även av ett gott glas vin – i restaurangen erbjuds det nämligen ett sortiment av egyptiska och internationella viner.

  • Frukost, kl. 07:00-10:00.
  • Lunch, kl. 13:00-15:00.
  • Middag, kl. 19:00-22:00.

Hytterna ombord

Hytterna på Spring Tours kryssningsfartyg är utsideshytter med stora fönster. Här slår du upp ögonen till Nilens vackra vyer. Hytterna har en klassisk inredning samt ett badrum med dusch och wc. I hytten finns faciliteter som luftkonditionering, hårtork, minibar och tv med satellitkanaler. Tv:n fungerar endast när skeppet ligger vid kajen.