Rumstyper på Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass och poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med en alkoholfri dryck vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer varav 1 barn.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med balkong eller terrass och poolutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbaar sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med en alkoholfri dryck vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum i bungalow

Familjerum med balkong eller terrass och poolutsikt. Familjerummen består av två separata sovrum. En dubbelsäng i det ena och en våningssäng i det andra sovrummet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med en alkoholfri dryck vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass och poolutsikt. Familjerummen består av två sovrum med en dörr emellan. En dubbelsäng i ett sovrum och två enkelsängar i det andra sovrummet. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp med en alkoholfri dryck vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.