Kundomdömen om Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort – Neverland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2024-03-30


4 av 10

+
Poolområdet var riktigt bra.
-
Jag hade lägre förväntningar än normalt då detta är Egypten och inte Spanien , eller Thailand. Anställ bättre personal och ge dom en lön så att de inte behöver dricks för att överleva. Mycket sämre service än om man åker till ett mer serviceinriktat land. Vår upplevelse av hur egyptiska män beter sig gentemot kvinnor jämfört med män är att de saknar respekt för kvinnor och är allmänt ointresserade av att hjälpa om man inte mutar/dricksar dom.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


8 av 10

+
Det stora utbudet både dag och kvällstid
-
Rummets aircondition lät väldigt högt. Jag har tinnitus och nedsatt hörsel, ändå stördes jag av det. Mest min dotter som har normal hörsel. De skulle fixa det - sa dom- men det sa de bara för att jag skulle gå, sen hände inget. Sen gav vi upp- stängde av aircondition på natten

Bekräftad gäst: 2024-03-23


10 av 10

+
Underbar trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2024-03-23


10 av 10

+
Trevlig personal, rent och bra pooler.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-24


8 av 10

+
Mycket att välja på
-
Bilderna på webben stämde inte överens med verkligen på plats. Borde erbjudas drinkar via drinkvagnar i poolområdet. Alkoholfria och med Alkohol. Borde vara plastglas istället för papper. Möjlighet att fylla på vattenflaskor från vattenvehållare istället för att få vattenflaskor varje dag mer hållbart Nya solbäddar vid poolerna

Bekräftad gäst: 2024-02-17


9 av 10

+
Fantastiskt badland
-
Kallt i flera pooler. Konstigt att de allmänna toaletterna inte var öppna på morgonen, då vi är uppe tidigt och springer/går i området borde dessa öppnas redan 06 eller 07 så att de kan nyttjas på morgonen, nu blev detta en begränsning i hur långt man kunde gå inne på området på morgonen.

Bekräftad gäst: 2024-02-17


10 av 10

+
-
Endast maten.

Bekräftad gäst: 2024-02-03


10 av 10

+
Att det fanns så stor variation på mat och olika aktiviteter/shower för barn
-
Bilderna ni visar på hotellet stämde inte alls, bara poolområde och utomhus levde upp till det vi såg. Ingenting i receptionen, butiker, restauranger eller vårat rum stämde.

Bekräftad gäst: 2024-01-27


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

6223 omdömen
Utmärkt
 
4459
Väldigt bra
 
1131
Bra
 
360
Mindre bra
 
131
Underkänt
 
142

5 senaste omdömen

2024-02-15

av 163adelm

Positivt överraskad

Bästa hotellet vi besökt! Väldigt trevligt personal som alltid är hjälpsamma och trevliga. Väldigt positivt överraskade och definitivt kommer vi tillbaka. Vi har besökt många Hotel med barnen men detta tar priset på alla nivåer. Rekommenderar det starkt!

 
2023-12-29

av Fehed T

Fehed

Väldigt trevliga personal. Vädret låg mellan 21-25 varje dag. Kvällarna var blåsiga (ca 18-19 grader) så ta med hoodie/ jacka. Nära hotellet ligger en stor galleria (Senzo mall) där hittar du allt, från presenter till chips och snacks. Hotellet är väääldigt stor, så ta med bekväma skor/tofflor. Vi kommer upp i 20 tusensteg endast i hotellet. Taxi till senzo kostar 100 Egyptian pund (MAX) . Taxi till down town (sheraton road/Marina) ligger mellan 200-300. Summering: +maten +personal +Rummen +barnaktiviteter +familjehotell deluxe + barn bio +Massa karuseller -Avstånden till varje restaurang -Gymmet hade få maskiner -Avstånden till Baren -Avstånden till Towel tower Hotellen hade fått full pott bara om de kunde skapa flera ställen att hämta dryck och flera platser att hämta handukar ifrån.

 
2023-11-16

av swengelin Sundsvall, Sverige

Mycket trevlig personal.

Hotellet är väldigt stort! Personalen är genuint trevliga och artiga. Ett fantastiskt hotell som vi planerat att återvända till. Det kändes väldigt säkert, det finns badvakter vid alla poler, vattenrutschbanor och på stranden. På nätterna fanns det även säkerhetsvakter som promenerade runt husen. Vart du än titta de fanns det personal. :-)

 
2023-03-13

av 19Magnus71

Egyptens Oas🇪🇬🇪🇬🇪🇬

Jungle Aqua Park erbjuder typ 10 resturanger, allt ifrån Pasta där du själv väljer vad du vill ha. Pizza, soppa, hamburgerhak, Grillad fisk mm mm.. Det bästa av allt, Egypten har lärt sig att krydda♥️ Mina tidigare erfarenheter av Hurghada vad inge vidare. Men denna resort levererar. 30 pooler, vattenrutschbanor för alla åldrar. Rena fräscha rum, trevlig personal, allt man önskar, all Inclusive där barnen kan äta hur mycket glass o våfflor som helst. Det ända minus är om ni bokar massage så var dom väldigt ivriga att sälja på dig ännu mer upplevelser när du var på plats, istället för att låta dig njuta av din massage. Hit åker vi igen👍🌞🌞

 
2023-03-08

av DayTrip30869987099 Falun, Sverige

Fantastiskt hotell som passar alla

Fantastiskt ställe för alla. Galet stort och fantastiskt trevligt hotell. Passar för alla både stora och små. Service helt fantastisk och maten riktigt bra. Poolområdet är vansinnigt stort med massa vattenrutschkanorna. Alla trevliga en del lite för trevliga men det är så i Egypten