Kundomdömen om Aqua Vista – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 912 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
bra träningsmöjligheter bra valmöjligheter- pooler, aktiviteter bra tillgång till vatten
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


9 av 10

+
Jag vet inte riktigt vad som var bäst det var så mycket som var bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


8 av 10

+
Servicenivån var väldigt hög, den avskilda matsalen för Apollo gäster var mycket uppskattad, hög kvalite på kaffet.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


8 av 10

+
Personalen i restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


10 av 10

+
Jag tycker att det var riktigt bra träningsutrustning och utbud på pass och grejer. Jättekul att få testa padel och mycket uppskattat att det fanns en riktig PT på gymmet (Ali?) som var grym och hjälpte till med olika övningar och träning. Även mycket uppskattat med variationen i maten. Fanns mycket alternativ så man blev aldrig trött på maten.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


9 av 10

+
Egen restaurang. Stort pool område, blev aldrig trångt, vi åkte under påsken. Bra underhållning
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


9 av 10

+
Personlig touch
-

Bekräftad gäst: 2022-04-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-14


9 av 10

+
Rent och fint. Bra service. Läget. Att Apollo gästerna hade egen restaurang med trevlig personal och bra service.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


9 av 10

+
service
-

Bekräftad gäst: 2022-04-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

1392 omdömen
Utmärkt
 
1002
Väldigt bra
 
238
Bra
 
88
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2022-04-18

av pernillae2021

Administration

Super hotell med grymt bra service, personalen är så trevliga hjälpsamma. Maten är fantastisk och mängder av mat dryck av bästa sort. Hotellet rent o fräscht o väldigt fint. Finns massor av utbud på hotellet o aktiviteter med super trevlig personal. Allt är långt över förväntningar Utöver att Egypten är magiskt, vackert och vilken historia. Vi kommer tillbaka.

 
2022-04-08

av 654nellyi Egypten

Semester

Jättebra hotell! Så stort med flera poolområden, rutschbanor och flera fina ställe med många resturanger som har olika tema. Mycket värt att boka ditt vistelse på oavsett om ni är ett par, vänner eller familj med små barn!

 
2022-04-04

av Lasse9 Luleå, Sverige

Viss förbättring men helt okej

Vi bodde på hotell aqua vista i en vecka i månadsskiftet mars-april. Enkelt sammanfattat kan man säga att vi trivdes bra men att det finns förbättringar att göra inom vissa delar av hotellet. Positivt: -mycket bra och varierande pooler både för barnen och de vuxna. Vår treåring älskade barnpoolerna och rutchkanorna på grannhotellet. - ett välutrustat gym samt mängden träningspass som de erbjuder (vi bokade via Apollo så detta ingick för oss). -stora och rena rum. Överlag var hotellet mycket rent och välstädat. - personalen var mycket trevliga och respekterade om man inte var intresserad av aktiviteter de erbjöd. -fördelen att kunna gå till grannhotellen och låna deras faciliteter. Negativt: - restaurangerna är fyra till antalet men serverar exakt samma mat varje dag. Under vår vecka var det tre olika saker som grillades. I övrigt var det ingen som helst variation. Detta gäller även lunchen. - Wi-Fi är inte pålitligt och tappar täckningen för det mesta utomhus. -då detta är ett all-inklusive hotell är det väldigt mycket folk. De är köer till det mesta och personalen i barerna vid poolen blir av förståeliga skäl less i slutet av dagarna. -mängden alkohol samt all-inclusive gör att många dricker för mycket vilket störde mig och våra barn. -det finns ingenting att göra förutom hotellets aktiviteter. Området ligger i öknen och alla hotellen har privata stränder. Det går alltså inte att promenera längs stranden som i t.ex Asien. Man får ta ta en taxi in till Hurghada (ca 150kr ToR) om man vill besöka andra restauranger eller butiker. -lyhörda rum. Det ekar om man hör allt som grannarna gör. - I sydeuropeisk stil paxar människor solstolar från mycket tidigt på morgonen. Dessa personer dyker inte alltid upp utan vi såg fler av de ”bästa platserna” vid barnpoolen stå tomma hela dagarna. Ingen i personalen tar bort de paxade handdukarna. Trots detta hade vi aldrig problem att hitta platser.

 
2022-03-27

av 863evina

Semester

Extremt bra service. Väldigt omhändertagande personal som bryr sig om att du ska ha de bra under vistelsen. Vill slå ett slag för the animation team med tjejerna mira och tanisha, killarna Ahmad, momo, Bibo, Jordan å gänget. Stort utbud på mat och dryck. Killarna i lobbybaren underhåller och ger bra typ av service. Bra anläggning med bra pooler. Angående rum får man bra städ av mostafa i A1 huset och livvakterna är de bästa med AbdelRahman. Nattreceptionisten Ahmad är vänlig. Väldigt Bra folk här!

 
2022-03-27

av Adrixii

Bra hotell

Bra hotell, mer för familj och personer som tränar men i allmänhet väldigt trevligt, tryggt och avslappnande. God mat, bra service, trevlig personal, tryggt med hjälp och planering inför vistelser och aktiviteter.