Kundomdömen om Aqua Vista – powered by Playitas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 1713 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Trevlig personal.
-
Vissa delar var stängda.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-07


7 av 10

+
-
Ovannämnda.

Bekräftad gäst: 2024-04-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


9 av 10

+
Hotellområdet, stora fina rum, "all inclusive" och att ALLT verkligen ingick, att man kan träna och njuta samtidigt.
-
Lite långt ifrån stranden. Träningen levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Passen som fanns var tillräckligt många, men de var enformiga och innehöll typ samma övningar hela tiden. Passen hette olika saker men var typ "samma". Ett plus till Amanda Norvik (zumbainstruktör från Stockholm) som verkligen var toppen! (och då ska tilläggas att jag inte brukar dansa.) Även Jacob (PT från Danmark var bra). Ett stort plus är ju oxå att all träningen verkligen ingår. Har besökt Playitas på Fuertaventura många ggr och där får man ju betala extra för vissa pass. Apollo sports egna instruktörer tyckte jag var sådär faktiskt och trodde det krävdes mer för att få jobba sådär. Ska tillägga att jag jobbar som coach själv och kanske därför är extra kritisk.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
Servicen var uppmärksam, hotellområde var väldigt lättskött. Maten i Apollo-restaurangen var vällagad, god och varierad. Extra plus för kaffe gjord på beställning i riktig espressomaskin- inget jag förväntade mig och var väldigt gott. Överlag så bra service i restaurangen. Bra träningsmöjligheter, roligt med vattenland. Jag trivdes väldigt bra med min tonårsson och skulle gärna åka hit igen. Skönt med kort transfer också!
-
Kanske inte förväntningar, men rummen var ganska trista om än rena. Det är lyhört på hotellet, men inte lika farligt som jag trott efter att ha läst recensionerna från andra gäster. Trist med för få solstolar vilket krävde att du gick upp 07.00 för att kunna få ett par stolar vid poolen. Så är det ju på många hotell. Men det är alltid lika frustrerande.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
Träningsmöjligheter Bra service
-
Luftkonditioneringen gick sönder vid 3 tillfällen under vår vecka.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


10 av 10

+
Maten, personalen och Zumban
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


7 av 10

+
Allt finns där inom murarna.
-
Kändes som att efter kl 17:30 blev det dött och man kunde utnyttja området mer på kvällarna. Mer aktiviteter på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2024-04-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

2794 omdömen
Utmärkt
 
2277
Väldigt bra
 
316
Bra
 
116
Mindre bra
 
38
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2024-04-05

av Charlotte G Skåne län, Sverige

Mycket nöjd!

Jag är mycket nöjd. Åkte med Apollo och då fanns ett eget område vid poolen för Apollo-gäster. Maten är ok för att vara Egypten och all inklusive men pizzorna smakar ingenting. Kändes rent och fräscht och jag klarade mig från att bli dålig i magen vilket annars är vanligt i Egypten. Servitörerna kom ihåg vad vi ville ha och varje morgon kom de med det innan vi ens bett om det (kan bero på att jag var en av få som dricksade). Ok Wi-Fi. Jag avråder dock från att ta utflykten till Kairo och se pyramiderna så länge de inte byter buss! Fruktansvärd resa på 7 timmar med en buss som saknade fjädring och vibrerade så fort den kom upp i hastighet. Guiden var inte så bra på engelska heller. Det var synd för jag tycker annars att det var en fantastisk upplevelse att se pyramiderna. Det är väldigt lyhört vid dörren så man störs rätt mycket av grannarna när de går in och ut samt att vårt rum låg nära yoga-området så instruktörens högtalarförstärkta röst hörs rätt bra kl 8 varje morgon. Rekommenderar öronproppar. Stranden ligger en bit ifrån på ett annat hotell men det går en buss i skytteltrafik. Jag kommer troligtvis att åka tillbaka!

 
2024-04-04

av Lovisa S

Träningsresa

Väldigt fräscht och fint! Bra mat och bra utbud på aktiviteter. Fin städning! En träningsresa med kompisar och vi hade superkul! Vi hade problem med vår ac men det fixades på 10 minuter! Alla har varit serviceinriktade och trevliga på alla sätt!

 
2024-04-04

av Johanna J Motala, Sverige

Tjejresa

Väldigt fräscht och fint hotell. Vi var här på träningsresa och det fanns mycket träningsalterativ. Mycket bra bra mat. Bra städning. Sköna sängar. Hade vi problem med något så hjälpte personalen oss direkt. Mycket trevlig och serviceinriktad personal.

 
2024-03-30

av Livsnjutarnn Sverige

Barnfamiljen

Bra hotell för både familjer och tränande. Då de är två hotell som delar på allt så blir det en väldigt stor anläggning som passar både vuxna och de små. Flera barnpooler och vattenslang. Det går att sola, bada, äta och dricka inom båda. Stranden delas med ytterligare ett hotell tvärs över gatan. Även där finns solstolar, bar m.m. som ingår. Maten var bra utifrån vad man kan förvänta sig av ett all inclusive hotell. Enda nackdelen är servicen som kunde vara betydligt bättre, de gör det som krävs men ej mer.

 
2024-03-29

av Arita U Helsingborg, Sverige

Bästa stället!

Super ställe! Vänlig personal, rent, lagom med underhållning. Bra utbud av sport och aktiviteter. Rummen var stora och rena. Varierande buffé. Servering av dricka vid solstolarna. Tillgång till flera bassänger. Transfer till stranden tar 5 min.