Avanti

Med ett drömläge mitt i Saigon erbjuder hotell Avanti alla möjligheter till en händelserik vistelse. Här bor du med närhet till alla stadens sevärdheter som marknaden Ben Than Market, katedralen Notre Dame och det myllrande turistområdet Pham Ngu Lao. Bli ett med pulsen i Saigon och upplev den speciella atmosfär som bara finns här.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,5 av 10
baserat på 14 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 625 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Avanti bor du med ett perfekt läge i Saigon, med närhet till stadens alla sevärdheter som Ben Than Market, operahuset och katedralen Notre Dame.

Hotellets restaurang V Restaurant & Lounge serverar både vietnamesiska- och internationella rätter, och caféet The V Café bjuder på en fantastiskt utsikt över Ben Than Market - speciellt nattmarknaden!

Wifi ingår på hela hotellet. Stadstrafik utanför hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Saigon

Liberty Central Saigon Point

Hotell Liberty Central Saigon Point är ett modernt hotell i stadens centrala delar, med närhet till alla spännande sevärdheter. De bekväma rummen och den vackra takterrassen med pool gör hotellet till din alldeles egen oas efter en dag i Saigons vimmel.

Le Meridien Saigon

På eleganta hotell Le Meridien Saigon bor du med bra läge i Saigon med panoramautsikt över Saigon River och distrikt 1. Hotellet passar dig som gillar upptäcktsfärder i Saigon med kultur och shopping, för att sedan återvända till ett hotell med alla bekvämligheter som gym, spa och restaurang.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel är ett elegant hotell som erbjuder allt som behövs för en bekväm vistelse i Saigon. Här bor du med gångavstånd till stadens sevärdheter, och när du kommer tillbaka efter dagens upptäcktsfärder väntar en utomhuspool, tennisbana, gym, högklassiga restauranger och skön hydroterapi.