Restips för Istanbul

Istanbul är det perfekta resmålet för en spännande weekendsemester. Staden är fylld av sevärdheter, historia, shopping och god mat och det mesta ligger inom promenadavstånd. Här kan du läsa mer om vad du inte får missa under resan till Istanbul!

Boka din resa till Istanbul

Weekend i Istanbul

Funderar du på en weekend till Istanbul? Helt rätt tycker vi! Turkiets huvudstad Istanbul är som gjort för en weekendsemester, med mängder av berömda sevärdheter, shopping och god mat.

Läs mer om weekend i Istanbul

De 5 största sevärdheterna i Istanbul

Istanbul är en stad med en lång historia, vilket gett upphov till er rad av imponerande sevärdheter. Här har vi listat 5 av de största, som är ett måste under resan till Istanbul!

Läs mer här

Att göra i Istanbul

Vad sägs om en tur till Prinsöarna, en promenad över Galatabron eller varför inte ta en närmare titt på Theodosius obelisk? I Istanbul finns det mängder med alternativ för en händelserik semester!

Läs mer

Shopping i Istanbul

 Med ett överflöd av traditionella marknader och basarer, moderna gallerior, internationella kedjor och lokala designers är Istanbul en fantastisk shoppingstad. Priserna är ofta låga och det är lätt att fylla resväskan med alla fynd!

Läs mer här