Därför är Apollo det trygga valet och inte ett resebolag i mängden

Att resa ska vara roligt, enkelt, spontant och säkert. Men med 2020 i backspegeln kan saker och ting känns lite mer komplicerade och det kan nog vara på sin plats med lite djupare resonemang, bortom vackra bilder och smäktande beskrivningar. Speciellt om du tvekar inför att boka en resa eller väljer mellan oss på Apollo och en annan researrangör.

Låt oss förklara varför.

Vi följer alltid lagar och rekommendationer
Först och främst så följer vi alltid Paketreselagen, UDs rekommendationer och Allmänna Reklamationsnämndens beslut till punkt och pricka. Det blev tydligt i våra kunders plånböcker när massor av resor behövde avbokas förra året. Vi betalade tillbaka i rena pengar - inte i form presentkort eller ”poäng” -så fort det var praktiskt möjligt, och det tänker vi fortsätta med.


Vi har solida ägare
Att vi kan göra det är tack vare våra mycket solida ägare: REWE Group. De är en av Tysklands största livsmedelsföretag och är finansiellt mycket stabila vilket gör att vi på Apollo alltid kan hålla vad vi lovar. REWE Group är dessutom inte börsnoterade vilket gör att de inte påverkas lika mycket av marknadens svängningar och krav, utan kan jobba långsiktigt i alla delar av sin verksamhet. Detta gör dem till en synnerligen lämplig ägare av ett resebolag i den föränderliga värld vi lever i idag.
 

Vi har 35 års erfarenhet av resor och stort nätverk på våra destinationer
Väl på plats - när du bokat din resa, packat väskan, flugit ett par timmar, klivit av planet och mötts av den härligt varma väggen på ditt resmål - finns det också en del saker som kan kännas tryggt att veta. Med nästan 35 års erfarenhet av resor har vi skapat ett stort och djupt nätverk på alla våra destinationer. Det består inte bara av lokala reseagenter, hotell, restauranger och partners utan även av myndigheter, vårdinstanser, polisväsende och andra viktiga samhällsfunktioner. Därför får vi alltid tidig och korrekt information om händelser som kan påverka din resa och din vistelse. Information som vi alltid gör vårt yttersta för att agera på och förmedla vidare till dig. Att vi har personal som talar ett eller flera nordiska språk på plats 24/7 gör att du ständigt kan vara uppdaterad och få hjälp när du behöver det.


Vi kan snabbt agera och ställa om när det krävs
Skulle det vara så att din flygrutt behöver ändras eller din resa avbrytas, kan vi göra även det med kort varsel. Det tack vare vårt eget flygbolag Novair som flyger med nya bränslesnåla Airbus Neo 321-maskiner. När pandemin tog alla på sängen var Novair ett av de bolag som Utrikesdepartementet tog hjälp av för att flyga hem strandsatta svenskar som rest ut med andra bolag. Vår långa erfarenhet och våra tydliga processer för hur vi ska agera i hastigt uppkomna situationer gör att vi snabbt kan agera och ställa om när så krävs. Det ger oss förutsättningarna och självförtroendet att fortsätta arrangera säkra resor och även presentera en mängd nyheter inför sommaren 2021. Men framför allt gör allt du läst här ovanför att du kan känna dig trygg med att resa med oss även i fortsättningen.

 

Varmt välkommen att planera och boka din semester tillsammans med oss på Apollo, det trygga valet.

Vi ses i sommar!

Vänliga hälsningar
Leif Vase Larsen